Oğuzhan Özkan Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2017 Merhabalar. Aracim icin cok hos buldugum led'li stop ariyorum lakin bir turlu ne bir fiyat ne de bir satici bulabildim internetten. Yabanci kaynaklarda buldum lakin istediğim sekilde değildi. Servise gidip sormaya zamanim olmadi malesef. Bahsettiğim stoplar st-line versiyonundakiler acaba bilgisi olan var midir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 parça kodu var ise bakabilirim fiyatına.Acaba f3 e olurmu bende bunu merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 parça kodu var ise bakabilirim fiyatına.Acaba f3 e olurmu bende bunu merak ediyorum. Maalesef yok parça kodu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Tüm Ford bayiileri bu parçayı getirir. @ER-OL Otomotiv de aynı şekilde Led'li stop lambası dersen bulurlar. Eski fiyatını bi yere yazmıştık, bulursam eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 31 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tüm Ford bayiileri bu parçayı getirir. [mention=959]ER-OL Otomotiv[/mention] de aynı şekilde Led'li stop lambası dersen bulurlar. Eski fiyatını bi yere yazmıştık, bulursam eklerim. Cok tesekkurler sponsorumuza danisayim bir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 1/28/2017 - 22:03 tarihinde, Oğuzhan Özkan yazdı: Cok tesekkurler sponsorumuza danisayim bir Bayi fiyatı -geçen yıl olarak- 670 lira tanesi. https://www.focusclubtr.com/topic/10575-mca-için-siyah-drl-halojen-far/?do=findComment&comment=320836 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 makyajsız f3 e olurmu bu acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 10 dakika önce, Fatih S. yazdı: makyajsız f3 e olurmu bu acaba. Olmaz. Ona bundan var https://www.focusclubtr.com/topic/7318-er-ol-otomotiv-focus-3-hb-ledli-stop/#comment-232355 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Olmaz. Ona bundan var https://www.focusclubtr.com/topic/7318-er-ol-otomotiv-focus-3-hb-ledli-stop/#comment-232355 sanki tam üretim bandına giderken hadi şuna led ekleyelim denmiş gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap