Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar Merhabalar, 2013 trendx 1.6 TDC aracımla bugün 10. günümüz doldu. Benim bu araçla ilgili 3 sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim. Herkeze kazasız sürüşler.
1- Aldığım gün depoyu fulledim. 51LT yakıt aldım. 698KM yol yaptım.(hep dur kalk İstanbul içi) bu sizce normal mi? bana çok yakıyo gibi geldi.
2-Aracımın sanırım ön bilyaları bitik. 80KM'den sonra uğultu başlıyor tamiratı ne kadar tutar?
3-Üstünde orjinal farları var. Bana aydınlatması yetersiz gibi geliyor. Genel olarak böylemi benim araçtamı sorun var?
Soru
Tolga Bindal
Arkadaşlar Merhabalar, 2013 trendx 1.6 TDC aracımla bugün 10. günümüz doldu. Benim bu araçla ilgili 3 sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim. Herkeze kazasız sürüşler.
1- Aldığım gün depoyu fulledim. 51LT yakıt aldım. 698KM yol yaptım.(hep dur kalk İstanbul içi) bu sizce normal mi? bana çok yakıyo gibi geldi.
2-Aracımın sanırım ön bilyaları bitik. 80KM'den sonra uğultu başlıyor tamiratı ne kadar tutar?
3-Üstünde orjinal farları var. Bana aydınlatması yetersiz gibi geliyor. Genel olarak böylemi benim araçtamı sorun var?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap