Cem artun Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2017 Beyler dün kuzenim 2013 kasa dizel focus getirdi cok atikti 115 beygirlik olandi herhalde ruhsaya baktim ama yazmiyordu arabayi sürme şansım olmadi ama 2015 kasanin style 110 hp manuel versiyonunu almayi dusunuyorum genciz dinamigiz kullanam arkadaslarin yorumlarini bi alirsam cok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 110 hp diye bir model yok. Dizel ise araba Style ile 115 ps gelir. Aralarında önemli fark yok. Kasa aynı motor aynı. Ne tereddütü var anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Arkadaşınızın aracında ne hissettiyseniz style araçtada aynısını hissedersiniz,motor/güç anlamında fark yok style'da 115 beygir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Ruhsattada kilowatt cinsinden yazar yazan değeri 1.34 çarparsanız yaklaşık değer çıkar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap