Serkan erden Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2017 merhabalar; 2015 focusuma fardaki park ampülünü söküp led takmak istiyorum,hangi ürünü önerirsiniz acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Sadece görüntü bir işe yarayacağı yok, istediğini al tak hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sadece görüntü bir işe yarayacağı yok, istediğini al tak hocam katılıyorum bir halta yaramıyor led bizim komşununkine taktık 2015 onda da takma bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: katılıyorum bir halta yaramıyor led bizim komşununkine taktık 2015 onda da takma bence Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sadece görüntü bir işe yarayacağı yok, istediğini al tak hocam galiba haklısınız. şimdi düşündümde farlar sarı,park beyaz.saçma olacak,hepsini değişince belki bişeye benzer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Ben böyle birşey yapıcam nasipse inceleyin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap