Serdar yaman Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 19 inçe geçmeye karar verdim fikir alıverişi olsun istedim sizce hangisi Vignale St Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Vignale olmaz abi kırmızıya, lansman jantı güzel. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Vignale olmaz abi kırmızıya, lansman jantı güzel. Benimde içimde st yatyo aslında dur bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Param olsa bunu alırdım (+2400 TL toplamda ) Yukardaki jantların tamamından çok daha hafif RS jantı. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 St candir bakma sen başka janta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yakup'un attığı siyah janta +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 (düzenlendi) Yakup'la ve Semih'le cant zevklerimiz hiç uyuşmuyor. Siz mi aklını çeliyonuz otosanın, ST kuga cantını kim veto etti Şahsen içini çokca gösteren cantları hiç sevemedim. Kırmızı kaliperlerimiz, spor delikli disklerimiz vs falan olsa belki güzel olur ama, bizimkiler gibi iki günde pas tutan piyasa disklere dam üstünde saksağan modu oluyor Ben bir kez daha oyumu 19" edge cantlarına koyayım. not: focus ST 19" de iyi görünüyor .. Şubat 3, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 18 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Yakup'la ve Semih'le cant zevklerimiz hiç uyuşmuyor. Siz mi aklını çeliyonuz otosanın, ST kuga cantını kim veto etti Deme öyle abey Dövme jant bu siyah olan, işe yarayacak en azından yük olmayacak arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Deme öyle abey [emoji3] Dövme jant bu siyah olan, işe yarayacak en azından yük olmayacak arabaya [emoji3] Ağırlıklarını karşılaştıracak yer var mı totalde rs jantı iki kat çıkyo nerdeyse fiyatı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 1 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Ağırlıklarını karşılaştıracak yer var mı totalde rs jantı iki kat çıkyo nerdeyse fiyatı Yok ama dediğim gibi bu jant dövme, döküm'den çok çok daha hafiftir. Zaten fiyat farkı buradan geliyor RS olduğundan değil Bununla ilgili bir yazı hazırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Ben olsam bunu tercih ederdim ,mondeoya en çok yakışan jant bu bence . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 (düzenlendi) Rs güzel de mondi de görmek lazım.Bence orjinal üzerinde olanı (lansman)daha uyumlu bence Şubat 3, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Bence asıl soru bu janta hangi lastik? Petlas? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Ben ona Lassa alırım İmpetus revo+ Petlasın yazlığı yaramaz... Bu arada edge veya mondeo lansman derim ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Mondeo vignale yada rs diyorum. Lastikte petlas yada starmaxx. Heycan aramaya gerek yok. Kullanıyorum memnunum [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap