Ramazan D. Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2017 Çok kararsızım, st line al beni der gibi duruyor, pws style az yakarım ama çok boşum diyor, tdci titanyum pws alın derseniz sadece otomatik park ederim 107000 tl etmem diyor. St line da artı olarak gördüklerim, 1.0 motor, sportif görünüm, sync. Ama endişelendiren bazı hususlar var. Durashift sanzuman sportiflik tutkusunu törpülermi? Yakıt tüketimi? Fiyat olarak 88500 TL söylenildi. Style Tdci pws 97000TL fiyat verildi, açıkçası donanım olarak boş bir araç gibi. Ama st line oranla 8500 tl dizel pws için verilebilir gibi. Yoksa diyorum 1.2 tsi dsg comf. mu alınsa Günlüm St line dan yana. Ne yapsam bilemiyorum. 1.0 Otomatik durashift kullanan arkadaşların sürüş tecrübelerinden bilgi alabilirmiyim (Yakıt tüketimi, vites geçişleri). 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Zor karar. Otosandan test aracı için görüştüm programı yoğunmuş,bakalım f4 gelene kadar sürebilecek miyiz? Gönül STL, mantık PWS diyor; ikisi arasında. Az km'de titanium pws düşünürdüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Gönül STL, mantık PWS diyor; ikisi arasında. Aynen, keşke stlpws olsa bir dakika düşünmem yeminle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 ST-Line dizel otomatik var zaten, stokta mı yokmuş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: ST-Line dizel otomatik var zaten, stokta mı yokmuş? Var abim, ben 1.0 ecoboost st line PWS için dedim. Yoksa o paraya titanyuma yönelirim. --3 dakika sonra eklendi-- 13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Az km'de titanium pws düşünürdüm. Bu daha mantıklı geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Anladım, ben tercihleri değerlendirme yaparken kısaltma yapmak istemiştim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 1.5 tdci pws bence. Donanıma fazla takılmazdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Borçlarım var olmasa 1.0 st alırım dizeli olsa tadından yenmez ama ona gücüm yetmez şimdilik st line çok hoşuma gitmişti alınabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Rs al ozaman ala ala yaaaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Çok kararsızım, st line al beni der gibi duruyor, pws style az yakarım ama çok boşum diyor, tdci titanyum pws alın derseniz sadece otomatik park ederim 107000 tl etmem diyor. St line da artı olarak gördüklerim, 1.0 motor, sportif görünüm, sync. Ama endişelendiren bazı hususlar var. Durashift sanzuman sportiflik tutkusunu törpülermi? Yakıt tüketimi? Fiyat olarak 88500 TL söylenildi. Style Tdci pws 97000TL fiyat verildi, açıkçası donanım olarak boş bir araç gibi. Ama st line oranla 8500 tl dizel pws için verilebilir gibi. Yoksa diyorum 1.2 tsi dsg comf. mu alınsa [emoji4] Günlüm St line dan yana. Ne yapsam bilemiyorum. 1.0 Otomatik durashift kullanan arkadaşların sürüş tecrübelerinden bilgi alabilirmiyim (Yakıt tüketimi, vites geçişleri). Ben olsam 1.2 tsi comfortline dsg golf derim veya yeni 1.0 tsı leon dsg style paket dizeldede yeni leon derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 1.5tdci olsun çamurdan olsun. St-line sonradanda yapılır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 1.0 ecoboost almayı düşünüyorsanız biraz bekleyin 1.5 ecoboost 182ps gelecekmiş yıl sonu, st-line olarak gelecek bekleyin derim.youtubeden videoları var aracın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Şimdi, Hasan EKİN yazdı: 1.0 ecoboost almayı düşünüyorsanız biraz bekleyin 1.5 ecoboost 182ps gelecekmiş yıl sonu, st-line olarak gelecek bekleyin derim.youtubeden videoları var aracın Kim diyor bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 12 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: 1.0 tsı leon dsg style paket Seat Leon ASLA bir Focus olamaz. Sürmeden karar vermeyin! 12 saat önce, Semih G. yazdı: 1.5tdci olsun çamurdan olsun. St-line sonradanda yapılır Aynen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Kim diyor bunu? Yaptıgım araştırmalar sonucunda bunu söylüyorum beklemedeyim gelmesini. 2017 sonu 2018 Yakup bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap