Enes Andıç Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2017 Arkadaşlar MK3 dizel aracıma ptc ısıtıcı takmıştım bazı arkadaşlar ne kadar işe yarıyor video yaparmısın dediler bende bir video hazırladım aracın motor sıcaklığını gizli menüden açtım, ön üfleme ızgarasının içinede sensör sıkıştırıp üflediği havayı ölçtüm buyrun izleyin Buda -2 derecedeki test 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Çok iyi. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Şimdi, Enes Andıç yazdı: buyrun izleyin Eline sağlık Enes. Ama şu yakıt deposunu çeyrek altına düşürmeyelim lütfen... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Andıç Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 7 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eline sağlık Enes. Ama şu yakıt deposunu çeyrek altına düşürmeyelim lütfen... Ah şu hesap kesim tarihi ? videodan sonra fulledim hemen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 (düzenlendi) dışarısı kaç derece idi..sanırım 0-5 arası falan olması lazım zonguldak için, buralar da yumuşadı.. -5 civarı sabah.. kısaca dışarı -10 ken mesela ne kadar hızlı ısınabiliyor acaba..yinede buz eritmek için veya en azından fıs fıs buz çözücü ile eriyen buzun yeniden oluşmaması için çok iyi bir performans Şubat 5, 2017 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Andıç Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 (düzenlendi) 5 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: dışarısı kaç derece idi..sanırım 0-5 arası falan olması lazım zonguldak için, buralar da yumuşadı.. -5 civarı sabah.. kısaca dışarı -10 ken mesela ne kadar hızlı ısınabiliyor acaba..yinede buz eritmek için veya en azından fıs fıs buz çözücü ile eriyen buzun yeniden oluşmaması için çok iyi bir performans Dış hava 7 dereceydi ben 0 derece ikende denemiştim 20-25 saniye falan gecikiyor 30 dereceyi bulması çok değil, buralarda -10 yakalamak çok zor yılda bir iki defa belki, test esnasında araç hareketsiz eğer hareket edersem çok daha hızlı ısınıyor Şubat 5, 2017 Enes Andıç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gül Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 -16 dereceyi Kastamonu'da gördük. Rölanti halinde alternatör gerekli enerjiyi sağlayamadığından süreç biraz uzuyor. Bir-bir buçuk dakika rolantide beklemiş aracım, yaklaşık 3 km mesafe aldıktan sonra (3dk) ılık bir hava veriyor. 5-6 dakika sonra ise neredeyse el değmeyecek şekilde ısınıyor. Araç Focus3 1.6 TDCI 115+ptc heater Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Ben bundan temin ettim ama henüz fırsat bulup takamadım. Aracım 1.6 tdci 2014 model mk3 trend-x. Klima panale manuel olanlar takamıyor felan duydum doğru mudur? Hiç açıp kendimi yormayım :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 @Berat Hasbek makyajlı kasa ise parça farklı zaten resim yükleyin bakalım elinizdeki parçaya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Andıç Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Benim araçtaki ısıtıcı bu, araçtaki enerji ve haberleşme kablosunuda ekledim merak eden olursa diye. araç 2013 1.6 dizel 115bg titanium smart paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 14 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: @Berat Hasbek makyajlı kasa ise parça farklı zaten resim yükleyin bakalım elinizdeki parçaya Makyajsız 2014 kasım üretimi. Resimi akşama atayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Andıç Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2017 Buda -2 derecedeki test telden attığım için heralde ilk yazıya ekleyemedim admin arkadaş ilk mesajıma eklerse daha iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap