Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Abi bana bi link atabilirmisin normal fara takacam ama uygunmu dediğin ledler? Yahya ya bi mesaj atsana. Farı değiştirdi belki ledi satar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Abi bana bi link atabilirmisin normal fara takacam ama uygunmu dediğin ledler? Bendeki ledler bunlardan. Far değiştiğim için şuan boşta duruyorlar.Sizin farlar halojen mi, bi xenon mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Bendeki ledler bunlardan. Far değiştiğim için şuan boşta duruyorlar.Sizin farlar halojen mi, bi xenon mu? Halojen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 (düzenlendi) 15 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Halojen Kısa farlara yapacaksanız h7 almanız gerekmekte. uzunlara alacaksanız h1 alacaksınız. ama kısalara tavsiye etmem. Ben genel itibari ile memnunum. aliexpress link Linkten bakabilirsiniz fiyatlara 40$ civarından başlıyor fiyatlar yukarıya doğru gidiyor. Şubat 9, 2017 Yahya Akman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet remzi güney Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 10.02.2017 - 00:19 tarihinde, Yahya Akman yazdı: Kısa farlara yapacaksanız h7 almanız gerekmekte. uzunlara alacaksanız h1 alacaksınız. ama kısalara tavsiye etmem. Ben genel itibari ile memnunum. aliexpress link Linkten bakabilirsiniz fiyatlara 40$ civarından başlıyor fiyatlar yukarıya doğru gidiyor. kardeşim bende uzun kısa ve sisleri led xenon yapacağım photon yada phlips yapacağım memnun kalırmıyım aydınlatmadan aracım 2017 focus 2 aylık daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Kısalara led almayın. Trafikte karşıdan gelen suruculeri rahatsiz edersiniz. Halojen ampul ile ledlerin odak noktasi farkli oldugu icin aydinlatmaniz zayiflar. Sislerde beyaz aydınlatma amacı disina çıkar. Sisli ortamda yolunuzu görmenizi saglamaktan çok önünüze duvar örülmüş gibi olur. Ha illada ben beyaz renk olsun diyorsaniz led degilde beyaza yakın yanan halojen ampullerden takabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap