Teoman S. Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2017 (düzenlendi) Radyo dinlemeyi severim. Shark anten aldım olmadı. Çinden kısa anten aldım oda olmadı. Orjinal uzun anten gibi kaliteli bir çekim olmadı. Aksesuar kataloğundaki bu anten acaba nasıldır? Bu anteni alan varmı? Ya da tavsiyesi olan varmı? Not: Bizim goy goy tayfasından gelecek yorumlara hazırım Şubat 7, 2017 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Kötü olsa Avrupalıya iteleyemezler Sen al bize yorumla http://acvgmbh.de/home_en/en/acv-sport-antenna/ @Teoman Saraç yorumlar fena değil https://www.amazon.de/ACV-Kurzstabantenne-Sport-Antenne-Erstausrüster-Qualität/dp/B00KIMBNFG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486504901&sr=8-1&keywords=acv+sport+antenne 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Yakup Almancaya ilgi nerden? Genelde İngilizce olur yorumlarda... Teşekkürler. Çeviriyle okuyacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 3 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Yakup Almancaya ilgi nerden? Genelde İngilizce olur yorumlarda... Teşekkürler. Çeviriyle okuyacağım Abi ürün Alman malı, haliyle yorumun fazlası burada 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Orjinal antene don baglayip gezmek gibisi yok... bide bagaji acinca spoiler cat cut diye carpmiyor mu, bayiliyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Teşekkürler..... Araştırayım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Orjinal antene don baglayip gezmek gibisi yok... bide bagaji acinca spoiler cat cut diye carpmiyor mu, bayiliyorum ? Bende ayar oluyorum spoilera çarpmasına. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Zamanında sabrinin tavsiyesi üzerine almıştım sahibindende ilanıda yok bulamadım bulursanız tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 oem anten çubuğunu 60tl almıştım çalınınca, ozaman bu olsa bunu alırdım http://www.fordaksesuar.com/Mob/focus/2011/s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-bilgilendirme-sistemi/di%C4%9Fer-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-bilgilendirme-sistemi-aksesuarlar%C4%B1/spor-anten/2049615 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Zamanında sabrinin tavsiyesi üzerine almıştım sahibindende ilanıda yok bulamadım bulursanız tavsiye ederim o değil de... sen bu arabayı nasıl sattın olm, nasıl nasıl nasıl 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 o değil de... sen bu arabayı nasıl sattın olm, nasıl nasıl nasıl Defol çık hayatımdan [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Ben bundan sipariş verecektim yalnız Bizim buradaki Ford Bayiisi TMSF'ye devredildi. Yetki belgesi elinden alındı. Araç satışı ve yedek parça tamamen durdu. Alacak olan varsa bana da alsın havale çıkayım hesabına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Defol çık hayatımdan neyse, mondeo da anten yok, onunla avun sen son pişmanlııııık neye yaraaaaaarrrr.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 (düzenlendi) Önemli olan boyu değil işlevi derler ya... Yanlıştır, boyu ne kadar uzunsa işlevi de o kadar iyi olur. Nasıl? Yok hemen paniğe kapılmayın, anten için yazıyorum... Alman malı da olsa kısa anten özellikle bizdeki gibi ondalık hanelere istasyon sıkıştırılmaya çalışılan büyük şehir ortamında yaşayanlar için orijinal anten ayrıştırma açısından daha iyi performans sunacaktır. Ancak boy takıntısı olanlar da ACV gibi göreceli kaliteli ürünleri kullanarak bir orta yol bulabilirler. Ama uzun antenin raconu da ayrıdır... Şubat 8, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Link eklediğim sitede ACV spor anten satılmaktadır. Fordaksesuarları sitesindeki antenle aynı görsele ait. site ile hiç bir bağlantım yoktur. sorumluluk alışveriş yapana aittir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap