Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Ben aracımı ilk aldığımda yaptım bundan Aluminyum tamamen canavar gibi çekiyodu ben ne yaptım çıkardım.Neden?fırçayla yıkarken birkaç kere çarptım.Sonra Ne ? yaptım Şark anten aldım içinde bakırdan kıvrımları olanlardan.Şimdi nasıl? canavar gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Ben aracımı ilk aldığımda yaptım bundan Aluminyum tamamen canavar gibi çekiyodu ben ne yaptım çıkardım.Neden?fırçayla yıkarken birkaç kere çarptım.Sonra Ne ? yaptım Şark anten aldım içinde bakırdan kıvrımları olanlardan.Şimdi nasıl? canavar gibi Osman İngilizceden çeviri mi yaptın ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 sabahtan akşama kadar ingilizce şartnameler insanı bu duruma getiriyor. bazen olabiliyo kusura bakmayın artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: sabahtan akşama kadar ingilizce şartnameler insanı bu duruma getiriyor. bazen olabiliyo kusura bakmayın artık. Seni seviyoruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Seni seviyoruz ? Eyvallah Hocam ben de sizler sevdiğim ve saydığım için buradayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 (düzenlendi) Yahu arkadaş devir uzay çağı olmuş hatta ve hatta ledli ekmek dolapları bile ödül kazanmış siz anten derdindesiniz. 320kbps mp3 indirin ya da orj waw formatında sonra dinleyin istediğiniz keyf aldığınız müzikleri beaaaa. Teocum senin teybin anten devresi (adını unuttum) kaliteli değilse istersen çanak anten al bir halta yaramaz. Şubat 8, 2017 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Berat abicim sen bişey isteme el atma malum kurutuyon ne ye el atsan . İyiki biraz uzaktasında pek buralara tesir etmiyon (hoparlör - anten ) Anlaşılan ben don/sütyen takmayayım Doğanın teklifi güzel çanak anten... (Belki denemiş, tecrübe etmiştir.) Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN [emoji4]))) Yako konu; kilit-çöp-waste-rubbish-musor-śmieci-KAPUT (Almanca yazılışını bilmiyom senin tercüme edeceğini düşündüm ) Hadi byssss 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Sipariş etmeden ürün gelmez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Sipariş etmeden ürün gelmez. Abooo ne dediiii. Elinde yok nezaman geleceği belli değilmiş. Ben 1-2 haftamı dedim belli olmaz daha da uzun sürer dedi. Bende bakayım başka yerlerde olmazsa geçeriz dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Abooo ne dediiii. Elinde yok nezaman geleceği belli değilmiş. Ben 1-2 haftamı dedim belli olmaz daha da uzun sürer dedi. Bende bakayım başka yerlerde olmazsa geçeriz dedim. Senin sorun teypte teo bak demiştin haklısın diyecen. Sipariş öncesi bi orj anteni takıp denesene. Verim alırsan sipariş verirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 4 saat önce, Yahya Akman yazdı: Link eklediğim sitede ACV spor anten satılmaktadır. Fordaksesuarları sitesindeki antenle aynı görsele ait. site ile hiç bir bağlantım yoktur. sorumluluk alışveriş yapana aittir. 2 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Berat abicim sen bişey isteme el atma malum kurutuyon ne ye el atsan . İyiki biraz uzaktasında pek buralara tesir etmiyon (hoparlör - anten ) Anlaşılan ben don/sütyen takmayayım Doğanın teklifi güzel çanak anten... (Belki denemiş, tecrübe etmiştir.) Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN ))) Yako konu; kilit-çöp-waste-rubbish-musor-śmieci-KAPUT (Almanca yazılışını bilmiyom senin tercüme edeceğini düşündüm ) Hadi byssss Teoman abi bak ben burda bir sitenin linkini paylaşmıştım. arayıp bi görüş istersen. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 4 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Berat abicim sen bişey isteme el atma malum kurutuyon ne ye el atsan . İyiki biraz uzaktasında pek buralara tesir etmiyon (hoparlör - anten ) Anlaşılan ben don/sütyen takmayayım Doğanın teklifi güzel çanak anten... (Belki denemiş, tecrübe etmiştir.) Ha en önemlisi en sona yazıyom. Anten Otosanda yok nezaman geleceği belli değil. Ozamana kadar öyleyse DAĞALIIIINNNN ))) Yako konu; kilit-çöp-waste-rubbish-musor-śmieci-KAPUT (Almanca yazılışını bilmiyom senin tercüme edeceğini düşündüm ) Hadi byssss Abi bende sıkıntı yok burada var. Hoparlör işi tamamdır Anten kolay da servis kapandı onu napacağız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Teoman abi bak ben burda bir sitenin linkini paylaşmıştım. arayıp bi görüş istersen. Arıyacağım... saol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 7 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Abooo ne dediiii. Elinde yok nezaman geleceği belli değilmiş. Ben 1-2 haftamı dedim belli olmaz daha da uzun sürer dedi. Bende bakayım başka yerlerde olmazsa geçeriz dedim. En azından anten iki parça değil, ya biri gelse, diğer parçası 2 ay sonra gelseydi? Sen siparişi ver, çekirdeğini al bekle abi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Geçen yıl olsa alırdım ben bunu. Denedim, anteni söksem bile radyo aynı çalışıyor (ikinci anten yetiyor benim gördüğüm). Teo, 10-30 gün arası diye düşün (aralık biraz geniş yani ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap