Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Geçen yıl olsa alırdım ben bunu. Denedim, anteni söksem bile radyo aynı çalışıyor (ikinci anten yetiyor benim gördüğüm). Teo, 10-30 gün arası diye düşün (aralık biraz geniş yani ) O zaman teo nun dandik çin malı teybi hiç çekmez bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 De get.. Orj diye bi ton uğraştınız .öt kadar ekran için.... Ama alacaaaaaamm ben onuu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2017 De get.. Orj diye bi ton uğraştınız .öt kadar ekran için.... Ama alacaaaaaamm ben onuu... Amaç ekran değil ki. Radyonun resimlisi. Ferrrrefsizim düşünmüştüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Hayırlı olsun... Ben de sana akşam hayırlı olsuna gelecem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Hayırlı olsun. Sökmesi kolay yer değiştirmesi 3dk [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih O. yazdı: Nasılmış abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Hayırlı olsun@semih o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Hayırlı olsun biz de alalım mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Bayağı güzelmiş bu, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 40 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Hayırlı olsun. Sökmesi kolay yer değiştirmesi 3dk İstesen zaten veririm Yahyacım, yamyam deyince kızıyorsun sonra ?? 37 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Nasılmış abi? Çok taze ama şimdilik gayet iyi abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Çok taze ama şimdilik gayet iyi abi. Yamyam?Sakallarını kör makasla keserim senin. Proflarına çok selam söyle[emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Yamyam? Sakallarını kör makasla keserim senin. Proflarına çok selam söyle Valla traşım gelmişti hakkaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Hayırlı olsun. Bence çok hoş olmuş. Tavandaki zemin sabit kalıyor sanırım. Uzun anten çıkıp yerine direk bu geliyor herhalde değil mi? Kolay bir işlem yani. Fiesta ve focus 3,5 için düşünüyoruz. Bir de maliyeti ne kadar acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap