Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Serkan Z. yazdı: Hayırlı olsun. Bence çok hoş olmuş. Tavandaki zemin sabit kalıyor sanırım. Uzun anten çıkıp yerine direk bu geliyor herhalde değil mi? Kolay bir işlem yani. Fiesta ve focus 3,5 için düşünüyoruz. Bir de maliyeti ne kadar acaba? Sök- tak Seç beğen al yapalım http://www.fordaksesuar.com/focus/2011/sürücü-bilgilendirme-sistemi/diğer-sürücü-bilgilendirme-sistemi-aksesuarları/spor-anten/2049615 https://www.modifiyemerkezi.com/detay/acv-spor-anten-15121?AspxAutoDetectCookieSupport=1 https://www.amazon.de/ACV-Kurzstabantenne-Sport-Antenne-Erstausrüster-Qualität/dp/B00KIMBNFG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486504901&sr=8-1&keywords=acv%2Bsport%2Bantenne 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Serkan Z. yazdı: Hayırlı olsun. Bence çok hoş olmuş. Tavandaki zemin sabit kalıyor sanırım. Uzun anten çıkıp yerine direk bu geliyor herhalde değil mi? Kolay bir işlem yani. Fiesta ve focus 3,5 için düşünüyoruz. Bir de maliyeti ne kadar acaba? Teşekkürler. Montajı tam olarak söylediğiniz gibi. Maliyet konusunda da http://www.fordaksesuar.com/'daki ücretler geçerli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Semih O. yazdı: Teşekkürler. Montajı tam olarak söylediğiniz gibi. Maliyet konusunda da http://www.fordaksesuar.com/'daki ücretler geçerli. Teşekkür ederim bilgi ve link için. Şimdi evdekileri ikna etme süreci başladı☺ --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sök- tak Seç beğen al yapalım Linkler için sağolasın Yakup. Şimdi evdekileri ikna etme süreci başladı. Mart 27, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 (düzenlendi) Merhabalar, Konuyu görünce ilgimi çekti. Ben de bu başlıkta da paylaşılan şu orijinal kısa anten aksesuarından temin etmeyi düşünüyorum. Bu antenin çekim gücü ve kalitesi stok antenden kötü mü iyi mi acaba bilgilendirebilecek varsa çok sevinirim. http://www.fordaksesuar.com/focus/2014/sürücü-bilgilendirme-sistemi/diğer-sürücü-bilgilendirme-sistemi-aksesuarları?intcmp=other:acc:pdp:prod-list-view::select-product-group# Mart 27, 2017 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Yukarda bunu konuşuyoruz zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 @Semih O. abi hayırlı olsun güle güle kullan. Lakinki ben çok beğenmedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: @Semih O. abi hayırlı olsun güle güle kullan. Lakinki ben çok beğenmedim Düzgün shark bulduk da takmadık mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih O. yazdı: Düzgün shark bulduk da takmadık mı? Orası öyle ama ne bileyim bu daha emanet duruyormuş gibi gözüktü bana,sen beğendiysen np tabi gerisi hikaye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: Orası öyle ama ne bileyim bu daha emanet duruyormuş gibi gözüktü bana,sen beğendiysen np tabi gerisi hikaye Bence de shark daha iyiydi ama onun durumu çok fenaydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih O. yazdı: Bence de shark daha iyiydi ama onun durumu çok fenaydı. Bendeki de kötü durumda ama ya yenisini sipariş edeceğim yada söküp boyama niyetim var abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: Bendeki de kötü durumda ama ya yenisini sipariş edeceğim yada söküp boyama niyetim var abi Ayarlayalım o işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Güle güle kullan bakalım bende akşam uğrıyacam servise geldimi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 (düzenlendi) Bu Fiesta'ya, akşama da Focus'unkini takarız. 2×59.50=119£ Ford yetkili servisten orijinal aksesuar. Nisan 7, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Bu Fiesta'ya, akşama da Focus'unkini takarız. 2×59.50=119£ Ford yetkili servisten orijinal aksesuar. Hayırlı olsun memnun musunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 1 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Hayırlı olsun memnun musunuz? Teşekkür ederim. Bu kızımın aracı. Antenleri o aldı. Ben Focus'a akşam takarım. Sordum kendisine nasıl olduğunu. Çekim gücü ve netlik olarak eskisinden bir farkı olmadığını söyledi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap