Alper Ş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Hayırlı olsun güle güle kullanın çekimde de bir fark yoksa tercih edilebilir bir ürün.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şen Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Uzun anten hakikaten hiç hoş durmuyor kısa wrc anten aldım resimleri ekliyorum maksat çeşitlilik olsun. Sinyal gücü orijinalinden daha iyi diyebilirim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 37 dakika önce, Alper Ş yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın çekimde de bir fark yoksa tercih edilebilir bir ürün.. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 27.03.2017 - 19:36 tarihinde, Semih O. yazdı: Hayırlı olsun. Anteni nerden temin edebiliriz acaba? Fordun sitesi hariç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 13 dakika önce, Yakup Kuru yazdı: Hayırlı olsun. Anteni nerden temin edebiliriz acaba? Fordun sitesi hariç? Ford ACV Spor Anten, google Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 14 dakika önce, Yakup Kuru yazdı: Hayırlı olsun. Anteni nerden temin edebiliriz acaba? Fordun sitesi hariç? http://www.modifiyemerkezi.com/ford-acv-spor-anten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 14 dakika önce, Murat Kav. yazdı: http://www.modifiyemerkezi.com/ford-acv-spor-anten Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 5 TL fark için değmez, bence yetkili bir bayiden verin siparişini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 1 ay önce 58 tl ye aldım Ford bayisinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 anten mekanizmalı shark anteni arac rengine boyaması da dahil otokoctan 100 tl ye uygulatmıstım bu antenlerden cokdaha sık bence düşünülmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 08.03.2018 - 01:25 tarihinde, uğur özsabır yazdı: anten mekanizmalı shark anteni arac rengine boyaması da dahil otokoctan 100 tl ye uygulatmıstım bu antenlerden cokdaha sık bence düşünülmeli. Cekimde azalma vs oldu mu peki? --7 dakika sonra eklendi-- 08.03.2018 - 01:25 tarihinde, uğur özsabır yazdı: anten mekanizmalı shark anteni arac rengine boyaması da dahil otokoctan 100 tl ye uygulatmıstım bu antenlerden cokdaha sık bence düşünülmeli. Cekimde azalma vs oldu mu peki? Bende bu ürünü aldım bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 46 dakika önce, Yakup Kuru yazdı: Cekimde azalma vs oldu mu peki? --7 dakika sonra eklendi-- Cekimde azalma vs oldu mu peki? Bende bu ürünü aldım bakalım nasıl olacak. bende azalma olmadı oldu ise de ben anlayamadım o derece az olmustur oldu ise ama görüntüsü on numara 5 yıldız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap