Hasan Altunal Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2017 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar, aranıza yeni katıldım.2010 model focus hb aracım var ve ön camını değiştirmem gerekiyor. Çorlu veya çerkezköyde oto cam değişimi yapan güvenilir ve işini layığıyla yapan bir yer arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz yerler varsa, yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Ben de çorludayim guven oto var benim bildiğim pek isim olmadı cam ile . Ama burasını öneririm GÜVEN OTO CAM (Erkan Güven)Oto Cam Satışı ve MontajıZafer Mah. Şehit Yüzbaşı Yücel Kenter Cad. 12 M-7 Blok Çorlu, Tekirdağ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altunal Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Bu arada trigeri de değiştirmem gerekiyor. Var mıdır önerebileceğiniz bir yer? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Özel servis arıyorsanız cansın ford servisi var yeni sanayide oraya bakabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altunal Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 tamamdır, teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap