oğuz mete Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) Aracım aşağıdaki gibidir..piyasa da hep beyaz üzerine siyah tavanlı arabaları göre göre midem bulandı...Bunlara tepki olarak bende tavanı beyaz kaplatmak istiyorum..sizce olur mu? (Mertol abi, biraz apaçi liğe mi kaçar?) yorumlarınızı bekliyorum... Ocak 18, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) Ben olsam başka bir renk yapardım, mesela kırmızı, siyah tavana, kırmızı dama da güzel olur diye düşünüyorum. Ocak 18, 2012 ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ? BURDA geceler çook soğuk az önce abartmıyorum derece -32 yi gösteriyor...bir şey içmekten ziyade daha çok insanın içini ısıtıcak ceviz.pestil tarzı şeyler yiyoruz abi cidden olmaz mı diyorsun tepki çok sert kaçtı..aynı bora abiye yaptığından oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 sanırım düşüncem forum dakilerde mide bulantısı etkisi yaptı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 olmaz Orjinal kalsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Beyaz tavan mı? Hımmm,aslında olabilir ,neden olmasın ki...Yalnız bunu yaparsanMini Cooper tarzı bişey yapmalısın,camların kenarına damalı şeriy falan gibi..Yada yandan 2 siyah şerit çekersin tavanda..Güzel olur,özgün olur,neden olmasın ...Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Beyaz tavan mı? Hımmm,aslında olabilir ,neden olmasın ki...Yalnız bunu yaparsanMini Cooper tarzı bişey yapmalısın,camların kenarına damalı şeriy falan gibi..Yada yandan 2 siyah şerit çekersin tavanda..Güzel olur,özgün olur,neden olmasın ...Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... Ben daha bekarım Ama olmaz MC değil abi bu araba Fiat 500 de değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) Beyaz tavan mı? Hımmm,aslında olabilir ,neden olmasın ki...Yalnız bunu yaparsanMini Cooper tarzı bişey yapmalısın,camların kenarına damalı şeriy falan gibi..Yada yandan 2 siyah şerit çekersin tavanda..Güzel olur,özgün olur,neden olmasın ...Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... Abi bu sözlere mertol abi den hemen cevap gelebilir şerit i hiç düşünmemiştim ,denemek lazım.... Ocak 18, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ben daha bekarım Ama olmaz MC değil abi bu araba Fiat 500 de değil bekar,ve hb olsa nasıl olurdu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Bu işler birazda kişisel zevktir bana kötü gelen başkalarına güzel gelebilir Ama bu konudaki şahsi görüşüm çift renk uygulaması çeşitli şekiller v.s aracın tasarımına ve karakterine uygun olmalıdır. Lemans şeritler damalı bayraklar v.s aracın tasarımı eskiyi yansıtıyorsa yapılmalıdır örneğin BMW Z8 in kaputuna ve bagajına Lemans şeritler çekilebilir. çünkü retro tasarımdı. Fakat BMW Z3 te yamalı gibi durur. Diğer bir konu siyah tavan. Siyah renk otomobil modifiyesinde tamamlayıcı renktir. Siyah her zaman şık gelir göze. Eskiden kaputlar siyah olurdu. Sonra kaputlarla bagajlar siyah olmaya başladı sonradan carbonfiber v.s değişti. Aracınız zaten siyah ve hb de olsa beyaz tavan sanki tavanı değişmiş gibi bir görüntü meydana çıkartır benim gözümde. Şahsen ben 1 numara cam filmi, -50 mm yay 17 veya 18 çok kollu abartısı olmayan dış ofsetli silver renk bir jant takar dış görünümde sade ve şık bir görünüm hedeflerdim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Ogüncüm,siyah arabada modifiye zordur,rengiyle çok oynayamazssın...Belki ateş desenleri veya kırmızı şeritlerle bir kombinasyon sırıtmaz ...Hatta siyah renge renkli jant yapanlarda oluyor...Öte yandan siyah arabann tavanını cam gÖrüntülü yapabilirsen o da hoş..Fakat beyaz olması da mümkün kanımca..Hiçbir kÖtü gÖrüntüde vermez..Önce Fotoşopla değişik açılardan bir deneyip gÖrmek lazım aslında... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Abicim siyah arabaya renk olarak dokunamazsın. Siyah ağırlığın ve zerafetin rengidir. O yüzden farklı renk kombinasyonlarını denerken oldukça iyi düşünmek ve hayal etmek lazım. Ayrıca aracın genel karakteride bence bu iş için önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Koyu Kırmızı tavan yap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap