Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Koyu Kırmızı tavan yap Ahhh canımmm gençlerbirliği sporu nede seviyosun sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Turuncu çizgiler çek felan uçlardan marşpiyerlerden gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir.. Bu iş görür heralde http://hotfile.com/d...Studio.rar.html birde bu var hangisi güncel bilmiyorum bakmak lazım https://rs84l3.rapid...e|41703|R~0|0|0 rar şifresi: pirateS 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Hocam bizde takılıyoruz işte kötü mü ediyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim.. Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Bu iş görür heralde http://hotfile.com/d...Studio.rar.html birde bu var hangisi güncel bilmiyorum bakmak lazım https://rs84l3.rapid...e|41703|R~0|0|0 rar şifresi: pirateS şimdi indiriyorum teşekkürler.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) Hocam bizde takılıyoruz işte kötü mü ediyoruz ESTAĞFURUULLAAHH bende şaka yapıyorum... Ocak 18, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize Anladım canım bende şaka yapıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 f3 ü shelby le kıyaslamak tabiki haksızlık olur.ama bu tarz bir şey fena olmaz sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde.... ABİ kusura bakma programı indirdim ama kuramadım...yaparsam hemen yükleyeceğim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 F3 e de yukarıdaki tarz bişey gayet güzel durur bence..Özgün ve farklı olursun..Kişiselleştirilmiş tasarım...Geçenlerde ben beyaz bir focusta japonca yazılar yazılı ve gÖzyaşı damlaları yaptırılmış halde gÖrdüm..İlginç gelmişti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 BURDA geceler çook soğuk az önce abartmıyorum derece -32 yi gösteriyor...bir şey içmekten ziyade daha çok insanın içini ısıtıcak ceviz.pestil tarzı şeyler yiyoruz abi cidden olmaz mı diyorsun tepki çok sert kaçtı..aynı bora abiye yaptığından oldu Bora'nın kalimizde yeri başka.. O bizim ruhumuzun hakimi.. İstesende onun yerini alamazsın.. Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... Sarmıyacam sana bu akşam.. Boşuna uğraşma.. Ya yapmayın Allah aşkına.. Altı üstü focus. Ne şeridi ne daması.. Bunları ayık kafayla yazıyorsanız gidin bi ufak falan devirip öyle yazmaya devam edin.. Birazda öyle deneyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap