Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yakup, bir adres verir misin sana göndereyim posteri. Poster dediğim A3 boyutlarında bir şey, ama orijinal "to Focus Club Turkey from Ken Block 43" imzalı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 28 dakika önce, Gürkan Karagöz yazdı: Yakup, bir adres verir misin sana göndereyim posteri. Poster dediğim A3 boyutlarında bir şey, ama orijinal "to Focus Club Turkey from Ken Block 43" imzalı. Üstüne konmak gibi olmuyor değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Üstüne konmak gibi olmuyor değil mi "to FocusClub " imzalı bir posteri senden başka kime verecektim ki zaten? Bu arada, bir tane de kendim için imzalattığım bir poster daha var ve benim adım yazmıyor, sadece Ken Block'un imzası var. Onu da göndereceğim, onu da sen verirsin gönülden isteyen birine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 3 dakika önce, Gürkan Karagöz yazdı: "to FocusClub " imzalı bir posteri senden başka kime verecektim ki zaten? Bu arada, bir tane de kendim için imzalattığım bir poster daha var ve benim adım yazmıyor, sadece Ken Block'un imzası var. Onu da göndereceğim, onu da sen verirsin gönülden isteyen birine. Tabii tabii, duvarına asacak birine gider inş Tozlu raflarda ekstra silinecek parça olmasın Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Tabii tabii, duvarına asacak birine gider inş Tozlu raflarda ekstra silinecek parça olmasın Teşekkürler Adres? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap