Atakan Oztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 merhaba arkadaşlar daha yeni ford kullanıcısıyım park derken 1-2 konu dikkatimi çekti 1. aracım kendini park ettiğinide arkası açıkta kalıyor (sağ-sol farketmeden) 2. solda park ederken keyfi yer seçiyor yaklaşık 12 metrelik yeri algılayamadı bu konuad bilgisi olan varmı? şimdiden tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 merhaba arkadaşlar daha yeni ford kullanıcısıyım park derken 1-2 konu dikkatimi çekti 1. aracım kendini park ettiğinide arkası açıkta kalıyor (sağ-sol farketmeden) 2. solda park ederken keyfi yer seçiyor yaklaşık 12 metrelik yeri algılayamadı bu konuad bilgisi olan varmı? şimdiden tşk ederim Örnekler bu şekilde çoğaltılabilir, uzak gitmeyin yavaş gaz verin.. vb.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan Oztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 burda ip gibi maşallah hız olarakta dikkatli ve yavas gidiyorum belkide bi servise goturmekte fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 burda ip gibi maşallah hız olarakta dikkatli ve yavas gidiyorum belkide bi servise goturmekte fayda var Olabilir Hoşgeldiniz aramıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 burda ip gibi maşallah hız olarakta dikkatli ve yavas gidiyorum belkide bi servise goturmekte fayda var Ek Olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Fazla gelişmiş Park Asistanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Bunlar Ford'da test ediliyordu yaklaşık 1 yıl önce yani ilerde eklenecek araçlara.. Bunlar gizli bilgi Detay veremiyoruz.. Benim dediğim bu videoki gibi değil tabi.Biraz daha basiti.Bunlar 1 adım daha ilerisi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Aracı alırken bana da söylenen, yeni park pozisyonlarının yakında çıkacağı ve araçlara eklenebileceği yönündeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap