Yasin Can Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2017 Merhabalar focus 2 makyajlı kasa arabama st uyarlı bir değişim yapma derdine düştüm bu ara Bu defa sormak istediğim şunlar; 17" lastik takıcam hangi marka önerirsiniz İzmirde oturuyorum, 205/50/17 almayı planlıyorum sizce de uygun mu ? Focus 2 ye gidicek en güzel jant önerileriniz nelerdir ? Hani "bence şu jant çok iyi gider" dediğiniz varsa öneri ve zevkleriniz benim için önemli, Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 21 saat önce, Yasin Can yazdı: Merhabalar focus 2 makyajlı kasa arabama st uyarlı bir değişim yapma derdine düştüm bu ara Bu defa sormak istediğim şunlar; 17" lastik takıcam hangi marka önerirsiniz İzmirde oturuyorum, 205/50/17 almayı planlıyorum sizce de uygun mu ? Focus 2 ye gidicek en güzel jant önerileriniz nelerdir ? Hani "bence şu jant çok iyi gider" dediğiniz varsa öneri ve zevkleriniz benim için önemli, Teşekkürler.. ebat olarak 205 50 17 uygundur Bu janttan düşünebilirsiniz ama fotodaki 18 jant bunun 17 inç olanını takabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 merhaba Yasin sitede paylaşım normal mi bilmiyorum ama aşağıdaki linkten denemeler yapabilirsin. http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/ford/ford-focus/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap