Batuhan Uslu Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2017 Focus 2 2007hb arabama focus mkII.5 stoplarını takmak istiyorum. Konuyu araştırdım fakat pek bişey bulamadım. Bi uyarsızlık olur mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Uyumsuzluk olmaz.Ama içindeki ampullerde farklılık olması lazım ona dikkat edersin birinde stop ampulü kırmızı malum dışı beyaz diğerinde normal olması gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Led olanı yapmalı derim .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Uslu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 İki araç var biri 2.5 biri 2. 2.5 olanın stopları o kadar çekici geliyo ki lede gerek var mı hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 15.02.2017 - 16:37 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Uyumsuzluk olmaz.Ama içindeki ampullerde farklılık olması lazım ona dikkat edersin birinde stop ampulü kırmızı malum dışı beyaz diğerinde normal olması gerek. Trend olana da Tit. X stopu da olur o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Trend olana da Tit. X stopu da olur o zaman Olur olur, yuvası aynı. LED'li Stoplar bu şekilde. @Mehmet Mercan'ın aracından 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Güzelmiş. Beni de bi kaşıntı tuttu şimdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 4 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Güzelmiş. Beni de bi kaşıntı tuttu şimdi. Vallahi çok güzel bunlar abi. Nereden aklıma geldiyse... Neyse ben biraz bakındım bulması zor, bulunan da BİRAZ pahalı. Vazgeçiyoruuumm geçtim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Vallahi çok güzel bunlar abi. Nereden aklıma geldiyse... Neyse ben biraz bakındım bulması zor, bulunan da BİRAZ pahalı. Vazgeçiyoruuumm geçtim.. Kaça patlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kaça patlar? Senin kalpte bir sorun yoktu değil mi abi? Neyse ben yine de tekinin fiyatını söyleyim, 250-350 arası... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Senin kalpte bir sorun yoktu değil mi abi? Neyse ben yine de tekinin fiyatını söyleyim, 250-350 arası... Kalpte sorun yokta, kaşıntım geçti sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kalpte sorun yokta, kaşıntım geçti sanki Bende de hemen geçti. İlaç etikiliymiş. Bir yerde 1500 tl yazan vardı da bakmadım bile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Bende focus 2.5 varken bu stoplara çok heves etmiştim ama kısmet olmamıştı. Alacakların dikkat etmesi gereken; ara bir kablosu var. Servisten aldığınızda bu ara kablo ile geliyor ama dışarıdan kablosuz geldiği için uğraşanlar olmuştu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Bende focus 2.5 varken bu stoplara çok heves etmiştim ama kısmet olmamıştı. Alacakların dikkat etmesi gereken; ara bir kablosu var. Servisten aldığınızda bu ara kablo ile geliyor ama dışarıdan kablosuz geldiği için uğraşanlar olmuştu. Genç işi abi zaten. Sana gitmezdi bu [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Genç işi abi zaten. Sana gitmezdi bu Bu şarkı geldi aklıma ? Şubat 18, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap