Alper Okudur Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola.. Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım; ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm. ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm. Şimdi 2 sorum olacak; 1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla) 2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler? Cevaplarınızı bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Arabayı yeni aldığımda 1 kez 229 yapmıştım Çok acelem olduğunda 200+ hılarda gidiyorum ama pek nadir Genelde 80-90 CC aÇık takılıyorum yolda Yakıt tüketiminde rekor kırmak iÇin Çabalıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Arabayı yeni aldığımda 1 kez 229 yapmıştım Çok acelem olduğunda 200+ hılarda gidiyorum ama pek nadir Genelde 80-90 CC aÇık takılıyorum yolda Yakıt tüketiminde rekor kırmak iÇin Çabalıyorum Aynı kendim yazmış gibi.... Sadece 229 yapmadım hiÇ :) :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Aynı kendim yazmış gibi.... Sadece 229 yapmadım hiÇ :aman: :) RÜzgarı arkama almıştım yolda pek bi mÜsaitti. Dibini görmeyenin kaynanası ölsn dedik bastık gaza F3 leri bilmiyorum ama F2 ler 180 den sonra gÜven hissini kaybediyor Korku değil ama tedirgin ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Zeki Müren de seni gördümü peki? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Bilmem belki marilyn monroe görmüştür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Selam söyleseydin ya bende de.. Beni iyi tanır o kevaşe.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Bir gece beraber söyleriz abicim olmazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 O iş beni bozar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Okudur Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Arkadaşlar bugün karşıyakada 93 km/h hızla radara yakalandım sınır 70 km/h olan bi yoldu. 319 lira cezayı yedim. 200 km/h hızlardan bahsederken bu hızla yakalanmak içime oturdu. Sanırım erken ödeyince bir miktar indirim oluyormuş bunun oranı nedir bilen varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 (düzenlendi) Geçmiş olsun! Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödeyene %25 indirim var... Şubat 4, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 %25 azalıyor Yani 217.50 tl 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Arkadaşlar bugün karşıyakada 93 km/h hızla radara yakalandım sınır 70 km/h olan bi yoldu. 319 lira cezayı yedim. 200 km/h hızlardan bahsederken bu hızla yakalanmak içime oturdu. Sanırım erken ödeyince bir miktar indirim oluyormuş bunun oranı nedir bilen varmı acaba? çok geçmiş olsun,indirimle ilgili bilgim yokda ceza miktarı çok değilmi %50 sinide geçmemişsiniz hız sınırının.Radar cezası okadar oldumu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 %30'u aşınca böyle oluyor Alper %10 ve %30 arası ise 154 tl Birazdan ceza ile ilgili program tanıtacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 F3 leri bilmiyorum ama F2 ler 180 den sonra güven hissini kaybediyor Korku değil ama tedirgin ediyor Bende 200 km üstü o korkuyu,tedirginliği yaşamıştım,direksiyonu okşar gibi tutan ben elimden kaçmasın diye sıkı sıkı yapışmıştım direksiyona. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 %30'u aşınca böyle oluyor Alper %10 ve %30 arası ise 154 tl Birazdan ceza ile ilgili program tanıtacağım Ben en son ceza yediğimde %30 gibi bişiy yoktu sadece %50 durumu vardı.Fena olmuş cezalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alper Okudur
Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola..
Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım;
ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm.
ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm.
Şimdi 2 sorum olacak;
1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla)
2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler?
Cevaplarınızı bekliyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
10
10
10
Popular Days
Şbt 1
20
Ock 19
18
Ock 20
15
Şbt 4
10
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Ümit Vaysaloğlu 10 posts
Cem Boneval 10 posts
Popular Days
Şbt 1 2012
20 posts
Ock 19 2012
18 posts
Ock 20 2012
15 posts
Şbt 4 2012
10 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Yüksek hızlarda hava direnci en büyük yavaşlatıcıdır. Araç, içindeki farklı ağırlık dağılımı ile daha düşük hava direnci gösterebilir. Ama daha da önemlisi hız denemesi yaptığınız zamanki rüzgardı
Tamer Tekin
Yılda aşağı yukarı 60-70 Bin km. civarı araba kullanıyorum, hızlı gitmek ile yasal hız sınırları içinde gitmek arasında şehirler arasında yarım saat ile bir saat arası fark ediyor. Fakat hızlı gittiği
Cem Boneval
Bak şimdi sen böyle yazınca aklıma hemen "Black Hawk Down" geldi hiç de sevimli olmadı, vaz geçtim gitmekten. Videoya gelince, kaç kere rica ettim Trafik Şube Amirliğinden ama inatla fotoğraf çekiyo
Posted Images
Bu soruda 105 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap