Alper Okudur Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola.. Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım; ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm. ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm. Şimdi 2 sorum olacak; 1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla) 2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler? Cevaplarınızı bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Okudur Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 (düzenlendi) İndirimli olarak ödeyeyim bari. 320 lira gerçekten çok geldi. aslında şehirler arası yollarda hep dikkat ediyorum sınırlara ama çevreyolunda dikkat edemedim pek Siz siz olun dikkat edin arkadaşlar çok fena oturuyo insanın içine.. Şubat 4, 2012 Alper Okudur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Okudur Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 %30'u aşınca böyle oluyor Alper %10 ve %30 arası ise 154 tl Birazdan ceza ile ilgili program tanıtacağım yani 91 km/h hızla yakalansam yarıyamı düşecekti ceza? şimdi daha da fena oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 yani 91 km/h hızla yakalansam yarıyamı düşecekti ceza? şimdi daha da fena oldum Aynen hocam 91 km/h ile 154 tl (peşin 115 tl) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Geçmiş olsun Alper Hız denemesine gelince herkes hızın felaket olduğunu dile getirir ve bunu bilir ama erkekler hız konusunda ilk buldukları fırsatı değerlendirir.Yok ben yapmam diyen yalan söyler bence o şeytan çok kısa bile olsa ele geçirir insanı .Dikkatli olalım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samil Emre Besparmak Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Focus 3 - 1,6 115 bg Style Aracımla Pozantı - Niğde Otobanda, Düz yolda, 230 Km/h Hıza ulaştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Geçmiş olsun Alper Hız denemesine gelince herkes hızın felaket olduğunu dile getirir ve bunu bilir ama erkekler hız konusunda ilk buldukları fırsatı değerlendirir.Yok ben yapmam diyen yalan söyler bence o şeytan çok kısa bile olsa ele geçirir insanı .Dikkatli olalım..... Hız gerçekten buyuk adrenalin ve heycan bazılari için fakat kotu sonuçlarla karşılaşılabiliyor dediğiniz gibi.Sanırım genellemenizi yıkıyorum ben açıkça soyliyim hızdan zevk almıyorum bi arabanın gaza bastığım zaman beni koltuğa yapıştırmasından daha çok heycan duymuşumdur hayatımdaki ilk aracım bu bende çıkıp bikere bu araba kaç yapıyo diye bastım gaza ibreyi baya yükseltikkten sonra vazgeçtim araba titremeye başladı güven vermedi zevkde almıyodum bence hız gereksiz uzun yolda da gerekmedikçe 90 ı geçmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Arkadaşlar bugün karşıyakada 93 km/h hızla radara yakalandım sınır 70 km/h olan bi yoldu. 319 lira cezayı yedim. 200 km/h hızlardan bahsederken bu hızla yakalanmak içime oturdu. Sanırım erken ödeyince bir miktar indirim oluyormuş bunun oranı nedir bilen varmı acaba? Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Focus 3 - 1,6 115 bg Style Aracımla Pozantı - Niğde Otobanda, Düz yolda, 230 Km/h Hıza ulaştım. Tüh, yokuş aşağı ve birazda arkadan rüzgar olsa kış günü 240'ı rahat geçerdiniz... Forumun en hızlısı ünvanını kıl payı kaçırdınız! Hiçbir arabamın son süratini görmedim, gerek de duymadım merak da etmedim. Ayrıca ülkemiz şartlarında bunu gereksiz bir risk olarak görüyorum. Hız sınırlarının ihlalinden hiç söz etmeyelim zaten, bu öz-ihbar olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 millet elin amerikasında bugatti veyron ile arizonada hız denemesi yapıyor 380 le polise yakalanıyor ( haberlerde gördüm ) biz focusla 220 yapmışsız çokmu ( fakirin eğlencesi işte çok görme bize ) Aslında çok, Aynı mantıktan yola çıkarsak, elin Amerika' sındaki uçsuz bucaksız, gepegeniş yollarındaki en yüksek hız sınırı 70 mph. Yani yaklaşık 112 km/h. O da çok nadir. Genelde otoyollar 65 mph (104 km/h), normal karayolları 55 mph (88 km/h) ile sınırlandırılmış. Ya yolları çok kötü ya da araç kullanmasını bilmiyorlar olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Abd'de uzun yolda herkes ortalama 10 mil kadar hızlı gidiyor, arada daha hızlı olanları polis alıyor ama düzenli yüksek gidenlere (herkes) bir şey yapmıyorlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Faruk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 2011 focus 2 1,6 100 psi max 200 ü gördüm herhangi bir korku hisstmedim şimdi 1,6 125 psi focus 3 style var 4. vites 180 i gördüm 5. viteste kesin tersten 0 ı görür o araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 (düzenlendi) ve bugun f3le 1.6 tdci otobona cıktım yol musait olsaydı ama 210kmde kaldım Mart 13, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Bende geçen rüyamda gördüm 210 da kalıyor. Geçmiyor 210 u. :( Kendi kendimizi ihbar etmenin alemi yok. Gerçi kim bakar forumlardan araştıralım da cea yazalım diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 (düzenlendi) Bende geçen rÜyamda gördÜm 210 da kalıyor. Geçmiyor 210 u. :( Kendi kendimizi ihbar etmenin alemi yok. Gerçi kim bakar forumlardan araştıralım da cea yazalım diye. :D Ümticm şu görÜntÜ resminin arkasında toros oldumu şimdi ha..oldumu koy oraya focusu bilrikte acar seni hem...kollarını bağlama kısmetin kapanır derler hem..... Mart 13, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 V Max konusundaki endişemdir Allah korusun ama sebep yaratmayalım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alper Okudur
Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola..
Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım;
ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm.
ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm.
Şimdi 2 sorum olacak;
1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla)
2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler?
Cevaplarınızı bekliyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
10
10
10
Popular Days
Şbt 1
20
Ock 19
18
Ock 20
15
Şbt 4
10
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Ümit Vaysaloğlu 10 posts
Cem Boneval 10 posts
Popular Days
Şbt 1 2012
20 posts
Ock 19 2012
18 posts
Ock 20 2012
15 posts
Şbt 4 2012
10 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Yüksek hızlarda hava direnci en büyük yavaşlatıcıdır. Araç, içindeki farklı ağırlık dağılımı ile daha düşük hava direnci gösterebilir. Ama daha da önemlisi hız denemesi yaptığınız zamanki rüzgardı
Tamer Tekin
Yılda aşağı yukarı 60-70 Bin km. civarı araba kullanıyorum, hızlı gitmek ile yasal hız sınırları içinde gitmek arasında şehirler arasında yarım saat ile bir saat arası fark ediyor. Fakat hızlı gittiği
Cem Boneval
Bak şimdi sen böyle yazınca aklıma hemen "Black Hawk Down" geldi hiç de sevimli olmadı, vaz geçtim gitmekten. Videoya gelince, kaç kere rica ettim Trafik Şube Amirliğinden ama inatla fotoğraf çekiyo
Posted Images
Bu soruda 105 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap