Alper Okudur Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2012 Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola.. Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım; ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm. ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm. Şimdi 2 sorum olacak; 1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla) 2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler? Cevaplarınızı bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Ümticm şu görÜntÜ resminin arkasında toros oldumu şimdi ha..oldumu koy oraya focusu bilrikte acar seni hem...kollarını bağlama kısmetin kapanır derler hem..... Abi, o benim face deki profil resmi, buraya direk o geçti, değiştirmiyorum ben. O araba kayferengiynen hoşuma gidiyor. Arkada değişik bir fon. Eski renocu olduğumu belli edeyim. Gerçi bizim değildi ama olsun. Reno renodur. Sonra kollarını bağlama demişsin. Abi, göbeği kapatmanın kÜçÜk bir yolu. Başka tÜrlÜ kapanmıyor. :D O kadar bÜyÜktÜ, ufalmaya başladı, sağolsun ıspanak, pırasa, karnıbahar, :D :D Birde diyetisyenim GÜzide hanımla, spor hocam Kamil abi :D Ellerinden geldiği kadar uğraşıyorlar ancak 2 ayda 7 kg 600 grm vermişim. :D Yakında (yaklaşık 2 yıl kadar sonra) Üçgen vucudumu yayınlayacağım. Eski halim, yeni halim diye. Mart 14, 2012 ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Ayarlardan eşleşmeyi sinirlandirabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Abi, o benim face deki profil resmi, buraya direk o geçti, değiştirmiyorum ben. O araba kayferengiynen hoşuma gidiyor. Arkada değişik bir fon. Eski renocu olduğumu belli edeyim. Gerçi bizim değildi ama olsun. Reno renodur. Sonra kollarını bağlama demişsin. Abi, göbeği kapatmanın kÜçÜk bir yolu. Başka tÜrlÜ kapanmıyor. :D O kadar bÜyÜktÜ, ufalmaya başladı, sağolsun ıspanak, pırasa, karnıbahar, :D :D Birde diyetisyenim GÜzide hanımla, spor hocam Kamil abi :D Ellerinden geldiği kadar uğraşıyorlar ancak 2 ayda 7 kg 600 grm vermişim. :D Yakında (yaklaşık 2 yıl kadar sonra) Üçgen vucudumu yayınlayacağım. Eski halim, yeni halim diye. yok canım faca adamsın da...ona bişi demiyoruz hani beyaz kÜheylanla daha bi acardı seni...bu resim sanki köy meydanında çekilmiş gibi...sanki kadraj saga kaysa traktörde girecek gibi.... bekliyoruz sixback lerini... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Konu Ümit'in hızlı kilo verme denemesi miydi? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) 210 u gördüm dedim ya, :D :D :D :D Mart 14, 2012 ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 210 u gördÜm dedim ya, :D :D :D :D araç hızını aldıktan sonra 210 civarında anlık mazot tÜketim ne gösteriyordu baktınız mı? yÜksek hızlarda acaba benzinle aynı mı merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Kötü örnek teşkil ediyorum dimi, pardon çoğu forumda hız konusu açıldığında uyarı sonrası üyeliğin silinmesi gerçekleşiyor bence çok saçma bi uygulama. Sonuçta ben aracımda hızlı gidiyorsam bunda asla sizin bi etkeniniz yok..Dahada bilgilenme amaçlı olduğunu düşünüyorum.Aynı araç sahibi olsak ve yıllardır hızlı kullanılmamış araç sahibi olduğumu anlasam devamlı yüksek devirde motorun açılmasını sağlamaya çalışırdım, ki sizde hakvereceksiniz yakıt ekonomisi bile sağlamakda(sağlıklı motorda) konu focus 3 için biliyorum bilgim yok fakat 1.6 115ps olduğu için zamanla 205-210kmh yi aşacaktır diye düşünüyorum.Tabi yol şartları , rüzgar bu da hızınızı etkileyecek unsurlar arasında olduğunu unutmamak gerekir. Mart 14, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 araç hızını aldıktan sonra 210 civarında anlık mazot tÜketim ne gösteriyordu baktınız mı? yÜksek hızlarda acaba benzinle aynı mı merak ettim. 12,1-12,3 arası dÜz yolda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 12,1-12,3 arası dÜz yolda evet litre olarak benzini yakalıyor ancak fiyattan dolayı gene dÜşÜk tÜketiyor. teşekkÜrler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 evet litre olarak benzini yakalıyor ancak fiyattan dolayı gene dÜşÜk tÜketiyor. teşekkÜrler. Şimdilik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 çoğu forumda hız konusu açıldığında uyarı sonrası üyeliğin silinmesi gerçekleşiyor bence çok saçma bi uygulama. Birgün emniyetten birileri bu forumun sahibininde kapısına dayanıp karakola "davet ederek" şu bebenin IP sini falan bi veriver bakalım dediği zaman bunu tekrar konuşuruz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 IP si Adalet bakanlığının IP si çıkar. Onlarda sıkıntı çıkarmazlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 (düzenlendi) Birgün emniyetten birileri bu forumun sahibininde kapısına dayanıp karakola "davet ederek" şu bebenin IP sini falan bi veriver bakalım dediği zaman bunu tekrar konuşuruz.. ben aracımla 250 kmh bastım ibre kırıldı desem buna kim inanır ? ispat kanıt yok? Eğer forumdan birini 'hız' adı altında sorguya çekerlerse önce bana gelsinler 18-19 yaşlarımda (bundan 1 sene önce) vw bora aracımla boluyu birbine katardım... şimdi tam tersi 2. vitese takar arkamdan selektör yesemde gaza basmam.(Anlık yakıtı 4.6 LT görmek hoşuma gidiyor).Şehir içinde 50kmh sınırı varken 130 kmh gördüm ama ispat yok sadece sözde , ki gerçekde. Demek istediğim ; benden olğun kişilersiniz ben şimdi buraya focus'umla 200-230 gördüm desem zaman size kötü örnek olduğumu düşünmüyorum tabi sizin görüşünüzede yaşınız gereği saygı duyarım.benim görüşüm budur. Mart 15, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 ben aracımla 250 kmh bastım ibre kırıldı desem buna kim inanır ? ispat kanıt yok? Eğer forumdan birini 'hız' adı altında sorguya çekerlerse önce bana gelsinler 18-19 yaşlarımda (bundan 1 sene önce) vw bora aracımla boluyu birbine katardım... şimdi tam tersi 2. vitese takar arkamdan selektör yesemde gaza basmam.(Anlık yakıtı 4.6 LT görmek hoşuma gidiyor).Şehir içinde 50kmh sınırı varken 130 kmh gördüm ama ispat yok sadece sözde , ki gerçekde. Demek istediğim ; benden olğun kişilersiniz ben şimdi buraya focus'umla 200-230 gördüm desem zaman size kötü örnek olduğumu düşünmüyorum tabi sizin görüşünüzede yaşınız gereği saygı duyarım.benim görüşüm budur. İspata gerek var mı ? Sen itiraf ediyorsun Suçlama yapmıyorsun ki ispatı olsun. Ben dersemki EmreV 260 basıyor yolda. Hani ispat dersin. Ama sen dersen ki (doğru veya atmasyon ) 260 bastım yolda. Bu itiraftır. Hava olsun diye fazla bile söylemiş olsan. Suçunu itiraf etmişsindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Hukukda varsayım yoktur Ya olmuştur ya olmamaıştır. Ben desem bile bunu kesin ispatlayacak deliller olmadıkça beni yargılayamazlar , tabi soruşturma açılır. Geçmiş zaman olduğu ve yer , mekan belirtmedikçe konu askıda kalır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alper Okudur
Merhaba arkadaşlar forumda bulamadığım için konu açıyorum eğer ben göremediysem affola..
Başlıktan da anlaşılacağı üzere son hız denemeleri yaptım;
ilk denememde araçta tek başımaydım ve hiç yük yoktu son hız 192 km/h olarak gördüm.
ikincide iki kişi + bagaj tam doluydu ve bu seferki denemede 210 km/h'i gördüm.
Şimdi 2 sorum olacak;
1- Başka hız denemesi yapan oldumu? (özellikle TDCI motorla)
2- Arabanın yüklü olup olmaması son hızı etkiler mi (ki etkiledi) ve neden etkiler?
Cevaplarınızı bekliyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
10
10
10
Popular Days
Şbt 1
20
Ock 19
18
Ock 20
15
Şbt 4
10
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Ümit Vaysaloğlu 10 posts
Cem Boneval 10 posts
Popular Days
Şbt 1 2012
20 posts
Ock 19 2012
18 posts
Ock 20 2012
15 posts
Şbt 4 2012
10 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Yüksek hızlarda hava direnci en büyük yavaşlatıcıdır. Araç, içindeki farklı ağırlık dağılımı ile daha düşük hava direnci gösterebilir. Ama daha da önemlisi hız denemesi yaptığınız zamanki rüzgardı
Tamer Tekin
Yılda aşağı yukarı 60-70 Bin km. civarı araba kullanıyorum, hızlı gitmek ile yasal hız sınırları içinde gitmek arasında şehirler arasında yarım saat ile bir saat arası fark ediyor. Fakat hızlı gittiği
Cem Boneval
Bak şimdi sen böyle yazınca aklıma hemen "Black Hawk Down" geldi hiç de sevimli olmadı, vaz geçtim gitmekten. Videoya gelince, kaç kere rica ettim Trafik Şube Amirliğinden ama inatla fotoğraf çekiyo
Posted Images
Bu soruda 105 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap