Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bizim daha 27 binde 2013 model focusumuz var. Geçen günlerde torpidodan ses gelmeye başladı ve şuan hala devam ediyor. Sorun şu şekilde, titreme sırasında sadece ses duyuluyor , örneğin devir düşünce (1000 rpm) bu ses duyuluyor . Sanki torpidoda kalem v.s bir şey var gibi torpidoyu tamamen boşalttım fakat hala ses geliyor. Tam olarak airbagin ön yolcu tarafına bakan kısmın konsola yakın tarafından ses geliyor. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ?
Araç hiç kazaya karışmadı bunu da belirtmek istedim .
Soru
Emre Kaçan
Herkese hayırlı geceler,
Bizim daha 27 binde 2013 model focusumuz var. Geçen günlerde torpidodan ses gelmeye başladı ve şuan hala devam ediyor. Sorun şu şekilde, titreme sırasında sadece ses duyuluyor , örneğin devir düşünce (1000 rpm) bu ses duyuluyor . Sanki torpidoda kalem v.s bir şey var gibi torpidoyu tamamen boşalttım fakat hala ses geliyor. Tam olarak airbagin ön yolcu tarafına bakan kısmın konsola yakın tarafından ses geliyor. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ?
Araç hiç kazaya karışmadı bunu da belirtmek istedim .
Emre Kaçan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap