Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Neler yapılacak? - Mercekleri yenileri ile değiştirilecek, - Motorları manuel olarak kontrol edebileceğim servo motorlar ile değiştirilecek, - Farın elektrik tesisatı komple elden geçirilip tak çalıştır hale getirilecek, - Temzilenecekse temizlenecek boyanacaksa boyanıp kapatılacak, - Mal elektrikcimizi kırdığı farın konnektörü sağlam olanlar ile değiştirilecek.. En son kapatılıp arabaya takılacak.. Sonra sıkılınıp tekrar satılıp yeni bir maceraya girişilecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Şu parçayı siyaha boyayıp boyamamak konusunda kararsız kaldım. Kararımı verince merceklerini değiştirip kapatacağım farı.. Boya bence, en azından bir de boyanmış halini görelim. Ayrıca ST gelmeden satarsan ilk ve tek olur, değeri artabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Tak çalıştır olayını merakla, satmanızı da sabırla bekleyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ankara da şaşmaz sanayi sitesinde garage tuning bu işi yapıyor en son pilibis marka olanı 600 tl di simdi ne kadardır bilmiyorum fiyattan ziyade yapılan işçiliğin ve alınan sonucun o paraya değip değmediği... nasıl birşey yapıyorlar DRL için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 açıkçası ürünü bana gösterdiler çalıştırdılar da ancak şuan için erken diye düsünüyorum en az 6 ay sonra yaptırabilirim ve oldukça da şık duruyor hmmm, telefonu filan var mı buranın? bir de elektrik aksama zarar verecek şekilde birşeyler yapmıyorlardır değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 sistemi direk aküden bağladıklarından zaten aracın arıza ikazı çalışmıyor O zaman hiç sönmez ki Kontak tetikli bir besleme gerekiyor, ama uygun şekilde yapıyorlardır eminim. Alt panjurdaki sistemlerde iki sorun var, ikisi de kullanılan LED ünitesi ileilgili: 1. LED'lerin montaj açısı panjur kanadının eğimi ile uyumlu olacak ve direkt gidiş yönünde ışık verecek şekilde konumlanabilecek, aksi halde yanlara doğru aydınlatıyor ve uyarıcı nitelikte parlaklığa ulaşamıyor 2. Ucuz üniteler kısa sürede su alıp bozuluyor. Philips'ler ünite olarak iyi ama çok da ucuz değiller. Şöyle görünüyor: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Farın merceklerini mondeo bi-xenon mercekleri ile değiştirdim. Biraz cebir kullanmak zorunda kaldım ama oldu sonuçta.. Mercek işi tamam. Birde siyahmı krommu oalcağına karar verdimmi gerisi 2 saatlik iş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 (düzenlendi) Gerçekten kolay karar değil, ben önceleri boyalı farlardan vaz geçmek zorundayım diye üzülmüştüm, ancak yenileri takınca hoş durdu. Sanırım açık renkte boyalı, koyu renklerde kromajlı far daha hoş duruyor. Şimdilerde şikayetim yok... Bakış açıları aynı değil ama fikir vermesi açısından: DRL zaten halojen farda karşıdan gören kara alanı dolduruyor, bir tek yandan baktığında kromajlı alan dikkat çekiyor, ama o da farları daha heybetli gösteiryor. Ya bu görüntü kafamı çok karıştırıyor aslında. Daha doğrusu ben halojen farların tasarımını daha çok beğeniyorum. Mercekli bixenonlar pörtlek gözlü kurbağa gibi geliyor bana. Eğer çerçeveyi siyaha boyarsam, bu pörtlek kurbağalık daha öne çıkacakmış gibi geliyor. Aynı zamanda dönüş farları sanki eklenti gibi duracak. Şu mercedeslerdeki çakma farlar gibi sanki. öte yandan mercek ve uzunlar tek ve en büyük açık renk parça olduğu için far daha küçük gibi gözükecek. Şu dönüş farı ile uzunlar aynı parçanın üzerinde olmuş olsalardı ya da en azından parça ile bölünmemiş olsalardı karar vermem çok daha kolay olacaktı. Eğer DRL leri halojen farın içine yerleştirebilmiş olsaydım hiç kasmazdım bunlarla.. Ocak 28, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Sanrım yazı - tura atman gerekecek Koyu renk karoseride boyatmazdım Tek ve özgün olacağı düşüncesi ile boyatırdım. Gel de şizofren olma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Mertol Bey, eğer boyar da arabada duruşunu beğenmezseniz, Bi-xenon arayan biri olarak ve arabam da açık renk olduğundan farlara her zaman talip olurum. Farları kullanmayı düşünüyorsanız eğer, fikrim hiç boyatmamanız yönünde. Focus 2 makyajlı kasalardaki siyah zeminli, sürüşe duyarlı farlardaki mercek, büyük duruyor ve koyu renkli araçlarda çok daha iyi duruyor bana göre. Ancak Focus 3 biXenonlar sanki merceği daha küçük gibi geliyor bana, belki de konumundan, far tasarımından kaynaklanıyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Şu parçayı siyaha boyayıp boyamamak konusunda kararsız kaldım. Kararımı verince merceklerini değiştirip kapatacağım farı.. çok kasap var piyasada çoook... İşin kötüsü sorsan büyük ustadır.. Elektriği ondan iyi kimse bilmez muhtemelen... Araç lacivertte olsa bu parçayı mat siyaha boyarsanız ST deki farlar gibi olur merakla bekliyorum yaparsanız tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Mertol Bey, eğer boyar da arabada duruşunu beğenmezseniz, Bi-xenon arayan biri olarak ve arabam da açık renk olduğundan farlara her zaman talip olurum. Farları kullanmayı düşünüyorsanız eğer, fikrim hiç boyatmamanız yönünde. Focus 2 makyajlı kasalardaki siyah zeminli, sürüşe duyarlı farlardaki mercek, büyük duruyor ve koyu renkli araçlarda çok daha iyi duruyor bana göre. Ancak Focus 3 biXenonlar sanki merceği daha küçük gibi geliyor bana, belki de konumundan, far tasarımından kaynaklanıyordur. Mercek çapları aynı. Bunun merceklerini değiştirmek için ararken onları da kontrol etmiştim. Boyamaya karar verdim. Boyayıp elektrik tesisatını düzelttikten sonra takar bakarım beğenmezsem satarım gider. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bence biri boyayın diğeri krom kalsın, van kedisi gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Siyaha boyadım. Gayette güzel oldu bence. Boyamama karar veren görüntü şudur.. Acaba sinyalleri siyaha boyayıp şu an dönüş farı olan lambaları sinyale çevirsemmi düşünüyorum. Böylelikle daha güzel bir far görüntüsü olabilir. Ama ona henüz karar vermiş değilim. Ya da ikinci alternatif sinyalin ön camına film çekip onu koyulaştırabilirimde. Onsuz daha güzel olacak gibi sanki.. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bence şahane olacak...Benden demesi... Yukardaki güzel, ST Staylaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap