Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Far daha küçük gibi gözükecek sanki? Dahası sanırım radyatördeki o krom çizginin devamı gibi olacak.. Şu sinyal işini biraz daha düşüneyim bari .. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 ST Staylaaa Benimki Apaçi Stayla.. ST falan anlamaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bence de güzel olacak, farklı duracak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Sinyalin rengini koyulaştırmaya ne diyorsunuz? smoked falan gibi olsa mesela? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Çok hafif koyu olsa fena olmaz ama boğulmasın koyu renge hepten far? Dönüş farları sislere bağlansa nasıl olur ? Ocak 30, 2012 Murat Canik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Çok hafif koyu olsa fena olmaz ama boğulmasın koyu renge hepten far? Dönüş farları sislere bağlansa nasıl olur ? VW özentisi olur, Sizin demek istediğiniz anladığım kadarı ile dönüş farları ile beraber hangi tarafa dönülüyorsa o tarafın sis farı da yansın gibi bir şey. Bence gerek yok, o dönüş farları gayet güzel aydınlatıyor, hatta bazen araba mı geliyor o taraftan diye dikkatinizi o yöne Çekiyor. Ve bu farlara gelecek olursak Çok harika olacak galiba. Nasıl bir zevktir bu. Siyah zeminli far Çok yakışacak. Belki Ford bundan sonraki F3 leri bu şekilde üretiyormuş. hahahah. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 VW özentisi olur, Sizin demek istediğiniz anladığım kadarı ile dönÜş farları ile beraber hangi tarafa dönÜlÜyorsa o tarafın sis farı da yansın gibi bir şey. Bence gerek yok, o dönÜş farları gayet gÜzel aydınlatıyor, hatta bazen araba mı geliyor o taraftan diye dikkatinizi o yöne Çekiyor. Ve bu farlara gelecek olursak Çok harika olacak galiba. Nasıl bir zevktir bu. Siyah zeminli far Çok yakışacak. Belki Ford bundan sonraki F3 leri bu şekilde Üretiyormuş. hahahah. :) Aslında tam tersi, demek istediğim sis farları yaktığımızda dönÜş farlarının da yanması. DönÜş farı yandığında dönÜş farının yandığı taraftaki sis farının yanması değil. Tabi böyle birşey yapılabilir mi bilmiyorum ya da karşıdan gelenin gözÜnÜ alır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Öylesine toplayıp fotoğraflarını çektim. O kadarda dikkat çekmeyecek sanki ama diyah olan daha hoş duruyor.. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bence beyaz halde yani ST tarzı gibi takıver abi bakalım Araç üzerinde şahane olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Aslında tam tersi, demek istediğim sis farları yaktığımızda dönÜş farlarının da yanması. DönÜş farı yandığında dönÜş farının yandığı taraftaki sis farının yanması değil. Tabi böyle birşey yapılabilir mi bilmiyorum ya da karşıdan gelenin gözÜnÜ alır mı? Estetik bir görÜntÜ olurmu acaba. Denemek lazım. öylesine toplayıp fotoğraflarını çektim. O kadarda dikkat çekmeyecek sanki ama diyah olan daha hoş duruyor.. Farklı olması bile gÜzel olması için yeterli bence. Ayrıca o sinyal sarı renk yapılabilir mi acaba, hani amerikan modellerde olduğu gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Sinyal de kocamanmış, hafif koyu olsa iyi olur gibi, simsiyah olmasından ziyade. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Aslında tam tersi, demek istediğim sis farları yaktığımızda dönÜş farlarının da yanması. DönÜş farı yandığında dönÜş farının yandığı taraftaki sis farının yanması değil. Tabi böyle birşey yapılabilir mi bilmiyorum ya da karşıdan gelenin gözÜnÜ alır mı? Ben sis farlarını bile kullanmıyorumki. Ayrıca dönüş farının olduğu reflektörün haznesi küçük. Uzun süreli kullanımda ısınma sorunu olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Ben sinyali küçültmeye çalışıyorum. Sarı olursa hepten ben buradayım diye bağırır. İstemezük.. Sinyal de kocamanmış, hafif koyu olsa iyi olur gibi, simsiyah olmasından ziyade. Yok zaten simsiyah yapmam. Film kaplayıp koyulaştırmayı düşünüyorum. Beyaz hali ile çok dikkat çekiyor. Yokken daha elit bir görüntü oluştu yanlız.. İlgin.. Galiba benim audinin farını beğenmeme neden olan bu tasarıma benzer olması.. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Resmen uzun ile kısa farın toplam kapladığı alan kadar yer kaplıyor, film güzel bir seçenek ancak koyu arabada farı küçücük göstermesin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bilmem?? Ama farın küçük gözükmesini tercih ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap