Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Tamamen yarar/zarar ilişkisi O zaman film kaplayın çünkü olduğu gibi bırakırsanız kocaman bir sinyal göze batacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bencede sence.. Az biraz koyu olsa fena olmaz. Gerçi arabada bu açıdan kimse bakmayacak birde o var. Bu kadar dikkat çekermi ondan da emin değilim. Genede biraz koyu tonda film ile kaplanırsa daha iyi olacak gibi.. Neyse ona da yarın karar veririz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Beğenmezseniz ben alırım valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Murat bey ben beğensemde sıkılıyorum. Satarsam ilk size haber vereceğim. Söz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Tamam, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Abi kararırsa aşağı yukarı böyle olur bence beyaz daha tatlı olur Ben sinyali küçültmeye çalışıyorum. Sarı olursa hepten ben buradayım diye bağırır. İstemezük.. Yok zaten simsiyah yapmam. Film kaplayıp koyulaştırmayı düşünüyorum. Beyaz hali ile çok dikkat çekiyor. Yokken daha elit bir görüntü oluştu yanlız.. İlgin.. Galiba benim audinin farını beğenmeme neden olan bu tasarıma benzer olması.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Onur (abi dediğin için ilk isminle hitap ediyorum alınmaca yok) fotoğrafta o zımbırtının ne kadar sırıttığı tam anlaşılamıyor. Gerçeğinde gerçekten sırıtıyor kerata. CemBo nun gönderdiği halojende bile ben buradayım demiş ama onda reflektörler büyük olduğu için kurtarıyor gene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Bu da arabanın üstünde abi Ocak 30, 2012 Onur Solmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Onur (abi dediğin için ilk isminle hitap ediyorum alınmaca yok) fotoğrafta o zımbırtının ne kadar sırıttığı tam anlaşılamıyor. Gerçeğinde gerçekten sırıtıyor kerata. CemBo nun gönderdiği halojende bile ben buradayım demiş ama onda reflektörler büyük olduğu için kurtarıyor gene. Aman abi niye alınıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Evet bunda daha iyi farkediliyor.. Koyu olursa en azından ampulün sarılığı belli olmaz. Açık renkte o kadar dert olmasa bile koyu renkte daha iyi olur gibime geliyor sanki. Senin fatoşladığın resimde araba sarı olduğu için o kadar dert değil bence. Lacivert ST fotosu da yokki yahu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bu da arabanın üstünde abi Birde ST nin tamponu farklı olduğu için tam anlaşılamıyor. Bizim tamponlarda sinyalin devamında radyatörün ortasında bulunan krom çıta var. Eğer o zımbırtı siyah olursa onun çizgisi daha belirgin olur bence. Farın camında zaten ona uyan bir çizgi var aslında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Smoke olabilir gibi; şimdi görünce.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Abi aslında krom renk ampuller var ama senin gönlün karartma çekiyorsa orası ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Derdim sadece ampul olsa kolaydı Onur. Sadece en iyiye yaklaşmaya çalışıyorum. Nasılsa söktük farı birkez. E bir daha sökmem muhtemelen. Dolayısı ile bir kerede her işi bitirmem lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Abi arabanın konusu varsa fotoğrafları alıp araba üzerinde deniyelim Derdim sadece ampul olsa kolaydı Onur. Sadece en iyiye yaklaşmaya çalışıyorum. Nasılsa söktük farı birkez. E bir daha sökmem muhtemelen. Dolayısı ile bir kerede her işi bitirmem lazım. Ocak 30, 2012 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap