Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Arabanın konusu yok. Uğraşamadım onunla. Sadece şöyle birkaç fotoğraf çekmiştim geçmişte PS: Şu fatoşu bi benim kafa basmadı ya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 PS: Şu fatoşu bi benim kafa basmadı ya.. Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Arabanın konusu yok. Uğraşamadım onunla. Sadece şöyle birkaç fotoğraf çekmiştim geçmişte PS: Şu fatoşu bi benim kafa basmadı ya.. Abi çok güzel olduğu söylenemez ama fikir verebilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 KArartılmış olan daha sinirli gibi bakıyor.. Kime kızdıysa artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 KArartılmış olan daha sinirli gibi bakıyor.. Kime kızdıysa artık.. Sürprizini kaçırmadım umarım Abi iyi geceler yarın devam ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Galiba CemBonun arabada daha iyi anlayacağız bunu.. Sonuçta aynı sinyalleri kullanıyorlar. Resimlerden de anlaşılacağı üzere daha ince gözükecek farlar.. İyisimi karartayım ben onları.. Halojende dahi daha güzel olduğuna göre bunda kesin daha iyi olacak bence. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Bence de daha güzel görünecek ama sinyalinin görünebilirliği açısından sorun olmaz mı? Yani güvenlik, TUV vb. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Tamamen simsiyah yapasım yok zaten. Eski BMW 3 serisinin stopları gibi falan yapayım diyorum. İçi gözüksün ama dikkat çekmesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Abi çok güzel olduğu söylenemez ama fikir verebilir Şahane fotoşoklamışsın eline sağlık...Bana ikiside uyar özelikle dış kısımların siyah olması kafii..İç çizgiler de tamamlıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 350€ vermeyin ben size 300TL ye yaparım örnek link burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Abi çok güzel olduğu söylenemez ama fikir verebilir Plaka 34 nic 31den nasil 31 nic 34e donusttu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Plaka 34 nic 31den nasil 31 nic 34e donusttu ? Fatoşlu resim sabri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Layyyn daha ölmedik.. O benim eski arabam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Fatoşlu resim sabri Tamamda far fatoşlu plakada kaymis arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Tamamda far fatoşlu plakada kaymis arada Biraz geç anlaşıldı ama arada elim değiverdi onada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap