Cihat A. Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-3-cyclone-381721671/detay merhabalar yukarıdaki linkte 1000₺ ye anlaştık sizce alınır mı? Araç değişştirmiş şuan satıyormuş ne dersiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Hangi model olduğu bile belli değil. Bu kategorideki CYCLONE yorumlarını okumanız tavsiyedir, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Cyclone olduğunu servisten aldığını söyledi arkadaş. Ekstra bilgi ford showroom daymış oraya bırakmış yarın faturasını falan çekip kendi resimlerini çekip gönderecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Cyclone ise bence al. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Dikkat edilmesi gereken herhangi bir konu var mıdır? Gerçi görmeden alacağım nihayetinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Pahali hocam alinmaz bu cihaz android degil 200-300 daha katip sifir android alin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Bülent abi android cihazlar otomatik park sistemine uyumlu mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2017 1 dakika önce, Cihat A. yazdı: Bülent abi android cihazlar otomatik park sistemine uyumlu mu acaba? Markasina gore degisiyor aracta o ozellik varsa desteklemesi lazim. ama bu linkteki urun normal wince o para verilmez bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 (düzenlendi) Başka yorum yapacak kimse yok sanırım. kapıda ödemeli istedim adamdan araştıyor. ürünün garantisi bitmiş durumda 2014 de alınmış Şubat 20, 2017 Cihat A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bu üründen vazgeçilmiştir. arkadaş güven vermedi bana. sayın yönetim konu çöp olabilir. saygılarımla, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 19.02.2017 - 20:59 tarihinde, Cihat A. yazdı: Bülent abi android cihazlar otomatik park sistemine uyumlu mu acaba? arkadaşım android otomatik park sistemeni hepsi desteklemiyor.aracımda park asistanı var ve navimex 9912 hd android taktırdım.genel olarak bir yıldır bir sorun yaşamadım.tek sorunum park asistanı yazıları İngilizce Türkçeleşmiyor.yetkili servislede görüştüm yapacağız diyorlar ancak bu güne kadar bir çözüm olmadı.ingilizceye takmazsan cihaz iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Bence iyi yapmışsınız almamakla. O fiyata sıfır garantili Android alırsınız. Sadece marka için o fiyatı vermek yanlış bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 İlginiz için teşekkür ederim. saygılarımla cihat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap