Furkan Çiçek Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 Merhaba, bu gün aracımı detaylı temizlik ve bir düzine uygulama için bir firmaya bıraktım. Yalnız koltukları söktükten sonra, kumaşı süngerden ayırıp süngeri temizleyip sonra da kumaşı makinede yıkayacaklarmış. İçerde de kurumaya bırakılmış koltuklar gördüm. Airbag için bir problem oluşturur mu bu durum ya da kumaşın sökülmesi normal mi? Bu kumaşlar sökülüp geri takılacak gibi mi yapılmıştır? Eğer öyleyse servisten sünger ve kumaş temin edebiliyormuyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Airbag zarar görmez bundan bence. Kumaş satılır ayrıca süngeri bilemiyorum en kötü çıkmacı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Daha önce bu şekilde temizlik yapan yıkamacı görmedim. Koltukların iç yapısını da bilmiyorum. Yüzeysel temizlemeyle niye yapmıyorlar? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 bıraktığınız yer önemli tabi.Düzgün toplayamaz ise toplatıp verir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) 16 saat önce, Servet Ö. yazdı: Daha önce bu şekilde temizlik yapan yıkamacı görmedim. Koltukların iç yapısını da bilmiyorum. Yüzeysel temizlemeyle niye yapmıyorlar? Abi aracım o kadar çok kirlenmişti ki, en son ön koltukta elektrikli slikon tabancasının içi akmıştı. En pis focus yarışmasına girseydim kesin birinci çıkardı, transit gibi malzeme taşıdım durdum. Gittiğimde orada başka bir aracın koltuklarının ayrıldığını gördüm. O mekan dışında bende hiç görmemiştim. Temizlik bitince öncesi ve sonrası resimleri yüklerim buraya. Edit : Sigara yanığı var diye, şimdi servise telefon açtım ön koltuğa kumaşa bin liranın üzerinde fiyat verdiler. Temizlikten çıksın da, olmadı tamir yaptıralım. Şubat 21, 2017 Furkan Çiçek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 10 dakika önce, Furkan Çiçek yazdı: Temizlikten Senden araba alınmaz demek ki ? Zaten servisleride uğraştırıp bunaltıyorsun sen ? Kolay gelsin, tertemiz olur merak etme... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Senden araba alınmaz demek ki ? Zaten servisleride uğraştırıp bunaltıyorsun sen ? Kolay gelsin, tertemiz olur merak etme... Ahah Çok doğru bir tespit. Bizim Sivas'ta ki servis paf küf oldu zaten, FETO'dan dolayı devlet el koydu. Sprey boya ile gidip camlarına cCc yazacağım Az evel arabayı sanayi deki yan bloktaki dizel servisine götürdüm, koltuklar yoktu tabi tabre ile sürdüm gaza basınca tabre geriye gidiyo gaz kesiliyo ayağım geri otomatik basıo zıplaya zıplaya gitti araba Yalnız belim çok ağrıdı.. Tabre ile araba sürülmezmiş :/ Bizim focuslar koltuksuz böyle gözüküyor muş :)) Şubat 21, 2017 Furkan Çiçek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 38 dakika önce, Furkan Çiçek yazdı: koltuksuz Hahahaha yakışıklı olmuşsunuz arabayla ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Ahah [emoji3] Çok doğru bir tespit. Bizim Sivas'ta ki servis paf küf oldu zaten, FETO'dan dolayı devlet el koydu. Sprey boya ile gidip camlarına cCc yazacağım [emoji3] Az evel arabayı sanayi deki yan bloktaki dizel servisine götürdüm, koltuklar yoktu tabi tabre ile sürdüm gaza basınca tabre geriye gidiyo gaz kesiliyo ayağım geri otomatik basıo zıplaya zıplaya gitti araba [emoji3] Yalnız belim çok ağrıdı.. Tabre ile araba sürülmezmiş :/ Bizim focuslar koltuksuz böyle gözüküyor muş ) Hasır minder sanki daha çok rahat ettirirmiş seni. Fazla yüksekte kalmışsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Hemşo o arabanın kiri pası ne yahu, temizle-temizlet bişey yap. Yakışmaz bize be yaa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Furkan seni arabanın içinde o vaziyette görünce aklıma, İlyas İlbey'in Manda yuvası filmi geldi. O da kartalın içine klozet koyup İstanbul dan Kastamonu ya gitmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 22 saat önce, Servet Ö. yazdı: Hemşo o arabanın kiri pası ne yahu, temizle-temizlet bişey yap. Yakışmaz bize be yaa. Abi o yüzden böyle bir uygulama yaptırmak zorunda kaldım, bana kalsa iç dış yıkatacaktım ama yıkamacı anahtarı elimden alıp kovdu beni O değil de, focusun yol bilgisayarına güvenim sıfır artık. Yahu koltuksuz araçla hareket ettim, ne uyarı verdi ne birşey. O koltukta sensör airbag falan var, yol bilgisayarı bir hoop der ya. Edit : Bu resmi neden silemiyorum sayın admin @Yakup Çağatay bey? Alıntı yaptıkça yada mesaj yazdıkça postun altına otomatik ekliyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 5 dakika önce, Furkan Çiçek yazdı: Edit : Bu resmi neden silemiyorum sayın admin @Yakup Çağatay bey? Alıntı yaptıkça yada mesaj yazdıkça postun altına otomatik ekliyo. Okeydir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 20.02.2017 - 21:34 tarihinde, Furkan Çiçek yazdı: Merhaba, bu gün aracımı detaylı temizlik ve bir düzine uygulama için bir firmaya bıraktım. Yalnız koltukları söktükten sonra, kumaşı süngerden ayırıp süngeri temizleyip sonra da kumaşı makinede yıkayacaklarmış. İçerde de kurumaya bırakılmış koltuklar gördüm. Airbag için bir problem oluşturur mu bu durum ya da kumaşın sökülmesi normal mi? Bu kumaşlar sökülüp geri takılacak gibi mi yapılmıştır? Eğer öyleyse servisten sünger ve kumaş temin edebiliyormuyuz? Furkan hocam sivasta Sonax var keşke ona bakabilseydin ben de baya bi bakmıştım arabayı yeni alınca detaylı iç temizlik falan. sanayideki temizlikçilerden resmen korktum artık tavan sarkmaları sünger buruşmaları falan allah muhafaza . . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap