Levent Şahin Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 (düzenlendi) Merhabalar. Bugün Bursa'dan 2010 model Ford Focus'u alacağım. Tereddütteyim açıkcası sizce hala daha bu kasa alınabilirmi? Sahibinden.com ilan kodu:388254622 Şubat 20, 2017 Levent Şahin tarafından düzenlendi Ek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Şimdi, Levent Şahin yazdı: Merhabalar. Bugün Bursa'dan 2010 model Ford Focus'u alacağım. Tereddütteyim açıkcası sizce hala daha bu kasa alınabilirmi? Sahibinden.com ilan kodu:388254622 Yahu opsiyonladığınız araba için biz şimdi ne diyelim? İçinize siniyorsa ve ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa alın tabi. Almayın demek doğru olmaz. Heves kaçırmak istemem o yüzden en güzel söz sizin seçtiğiniz diyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Levent bey aracı zaten opsiyonlamışsınız tavsiyem şasi no dan servis geçmişine bakın 5664 e mesajı yollayın ekspertiz raporu da istediğiniz gibi olursa 2010 Focus aracınız hayırlı olsun derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Kararın benim olduğunun farkındayım fakat buradanda fikir almak istedim. Konuya çat kapı dalıp böyle tepki alacağımı düşünmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Kasa alınabilir mi? Niye alınmasın ki? Her eski kasaya tukaka diyenler alma der, diğerleri demez. Tamamen öznel yorum. Hepsinin ücreti değerine göre belirleniyor, siz fiyatı 45 değilde 55 yaparsanız yeni kasasını önerebilirim örneğin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Ford alışkanlık yapar, arabada iyiyse keyifle binmek kalır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Şahsi fikrim 45bin civarına alınabilecek en iyi otomobil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Güzel araçtır, bakımları aksatılmamış ise alınır tabiki. 2010'ların son üretimlerinde anahtarsız çalışma da vardı, bu araçta bulunmuyor. Tereddüt kaynağınızı bilirsek fikir konusunda daha fazla yardımcı olabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yorumlar için teşekkürler aracı almaya karar kıldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Şimdi, Levent Şahin yazdı: Yorumlar için teşekkürler aracı almaya karar kıldım. Hayırlı olsun. Şimdiden kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Aracı aldım Bodrum'a doğru yola çıktık teşekkürler arkadaşlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun. Fotoğraflarını görmek isteriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) Kazasız belasız Bodrum'a vardık. Yarın ilk iş fotoğrafları çekip paylaşacağım ilginiz için teşekkürler dostlar. Fakat anlamsız bir şekilde Söke'yi geçtikden sonra motor arıza ışığı yandığını farkettim. Sebebini daha sonradan anladım depodaki pislik EGR valfini tıkamış. Yarın gidip bir makineye bağlattıracağım ne olur ne olmaz. Şubat 21, 2017 Levent Şahin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Hayırlı olsun. Kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun aracınız Bende Bodrum dayım kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap