Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2012 Belki aramızda özleyenler vardır Barış abimizi Mekanı cennet olsun 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 hımmm...sabah çalıyordu radyonun birinde Kazma şarkısı...unutmadık tabiki...teşekkürler hatırlatman için... http://www.youtube.com/watch?v=Ti6YRm2mYy8 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 öldüğünde ağladığım nadir insanlardan... mekanın cennet olsun Barış Abi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Aynen benimde öyle Barış manço birde Kemal Sunal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Ogün süpersin. Harika bir sanatçıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Yeri asla dolmayacak,mekanı cennet olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Günümüz şarkıcaları kendilerine şarkıcı demeyi yakıştıramıyor hepsi sanatçılar sorsanız,ben size soruyorum onlar sanatcıysa Barış abimiz neydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Günümüz şarkıcaları kendilerine şarkıcı demeyi yakıştıramıyor hepsi sanatçılar sorsanız,ben size soruyorum onlar sanatcıysa Barış abimiz neydi? yada " Barış abi sanatçıysa onlar ne?" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 İstanbul'da ki evinde (müze) güzel hatıraları ile anmıştık Barış abimizi.. Tolga abi ve Kutay abi (kardeşi) ile.... Teşekkürler Ogünüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Çok değerlikli bir insandı. GerÇek sanatÇılardandı. Mekanı cennet olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 bu arada kurtalan ekspres'ten 2009'da hayatını kaybeden gitarist bahadır akkuzu'yu da anmış olalım... mekanı cennet olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Barış Manço ... Özellikle kardeşim fanatiğidir, vefatına ağladığım insanlardan. Vefat ettiği sabah güzel bir Sony set almıştım, odama kurarken arkadaş haberi verince o kadar üzülmüştümki hevesle parasını biriktirip satın aldığım sete birkaç gün dokunmamıştım bile.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap