Yiğit Ortak Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Biraz fazla olmuş ama aralıklı jant'a yakışmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Diski de boyamasaymışsın iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Ortak Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Disklerdeki fren yapinca gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 10 saat önce, Yiğit Ortak yazdı: Disklerdeki fren yapinca gidiyor Oyle tabi de, temiz is yapin yahu. Daha yakisikli olsun. Isi kalkani falanda boyanmamaliydi sanki. Neyse keyif senin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 disk lerde ki boya fren yapınca çıkacaktır ancak disk korumadaki boya asla çıkmaz. yerinde olsam onu tekrardan siyaha boyardım. Böyle olunca kaliperin boyasının güzelliği de ortaya çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse şöyle olacak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 örnek olması amacıyla koyuyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse [emoji4] Buyrun hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 @Serdar yaman ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Olcay Sert yazdı: @Serdar yaman ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya EB lerdeki on diskler diger f3 on disklerinden buyuk, mondeoyla ayni ebatta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Bunun gibi sprey boya ile boyanan kaliperler bir süre sonra atıyor ve parlaklığı gidiyor. İmkanlarınız var ise, kaliperleri söküp 2 parçasını ayırıp, fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim. Eşimin aracındaki kaliperler; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Servet Ö. yazdı: B lerdeki on diskler diger f3 on disklerinden buyuk havan batsın emi Modifikasyonların da sıra ne zaman bu frenlere gelecek bakalım... Şimdi, Tuncay A. yazdı: fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim bende aynı şekilde yaptırdım... Parlaklığının da daha iyi olduğunu düşünüyorum böyle yapıldığında. Şubat 22, 2017 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 [mention=1562]Serdar yaman[/mention] ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya Şimdi o konulara girmeyelim [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap