Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: havan batsın emi Modifikasyonların da sıra ne zaman bu frenlere gelecek bakalım... Lahana(lar) lazim hacim, sirayla. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Ortak Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 böyle daha estetik durdu ilk sadece kaliperleri boyadım beğenmedim sonra keşke korumayıda boyasaydım demek yerine keşkelerden kaçınmak istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 eh o zaman hayırlı olsun, eline sağlık diyelim.. olurda bir gün korumaları tekrar karartmak istersen kolay zaten spreyle hemen siyaha döner... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Bunun gibi sprey boya ile boyanan kaliperler bir süre sonra atıyor ve parlaklığı gidiyor. İmkanlarınız var ise, kaliperleri söküp 2 parçasını ayırıp, fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim. Eşimin aracındaki kaliperler; Bende kendim boyadim kaliperleri. Yaklaşık 1.5 yıl oldu ve dediğiniz şeyler ile henuz karşılaşmadim. Ne boyada atma var nede parlakliginda azalma. Bence kullanilan boya kalitesi ve işçilik etkileyen faktörler. --9 dakika sonra eklendi-- 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Dediğim gibi lastikli Remziye boyattım. Bizim bamya kaliperler fazla belli olmuyor ama olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Dediğim gibi lastikli Remziye boyattım. Bizim bamya kaliperler fazla belli olmuyor ama olsun. Güzel olmuş bende mondeonun kaliperleri boyamayı düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Bu ise bende giteyim dedim. Ama baya inceledim baktim . Ön kaliperde boya guzel gozukuyor ama arka kaliper bamya kadar. Zaten konuslu yeride guzel degil. Bence arka kalipere yakismiyor. Aracta emanet durdugu kanisina vararak bu iside baslamadan bitirdim. [emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap