Nazmi Kırma Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Her şey olabilir doğru demişler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 (düzenlendi) 6 saat önce, Nazmi Kırma yazdı: Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır Bu soru hangi bağlamda soruluyor? Şubat 22, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Başlığı (Beyin Resetleme) ve @Cem Boneval 'ın yorumunu görünce "eternal sunshine of the spotless mind" diye direkt daldım konuya. Ama maalesef... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 30 dakika önce, Nazmi Kırma yazdı: Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır Merakimdan soruyorum Ecu neden resetlenmek isteniyor? Prosedurune uygun yapilir ise hic sorun olmadan yeniden firmware atabilmeleri lazim. Fakat kendilerinden kaynaklanabilecek hata cikma riskini goze alamiyorlar. Atarken bir sorun yasarsa garantiyede girmeyebilir, otosana bu islemi neden yaptikalarini izah edemezler sanirim. Halbu ki bagla disardan besleme guc kaynagini, izle yonergeleri atsin ids cihazi patir patir. Islerine gelmiyor dogal olarak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 5 saat önce, Servet Ö. yazdı: Merakimdan soruyorum Ecu neden resetlenmek isteniyor? Ben de sordum ama şimdilik cevap alamadık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 13 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ben de sordum ama şimdilik cevap alamadık... sol taraftan kaza yaptım beyin bozuldu çıkma beyin taktık herşey normal ama yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici çalışmıyor servise götürdüm beyinden olduğunu söylediler ama içinde yazılım olduğu için resetleme ve tekrar yazılım olmaz dedi bu nasıl mantık anlamadım bunun bi yolu yokmu yani bu beyin resetlenmiyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Nazmi Kırma yazdı: sol taraftan kaza yaptım beyin bozuldu çıkma beyin taktık herşey normal ama yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici çalışmıyor servise götürdüm beyinden olduğunu söylediler ama içinde yazılım olduğu için resetleme ve tekrar yazılım olmaz dedi bu nasıl mantık anlamadım bunun bi yolu yokmu yani bu beyin resetlenmiyormu Patron isbilmez zalimlara denk gelmissiniz. Arabanizin yazilimina dokunmaniza gerek yok. Muhtemelen ELM kullanabilen bir arkadasimiz size bu konuda yardimci olabilir. Sadece beyinde bu ozelliklerin acilmasi lazim. Yok mu forumda su arabaya Focccus ile baglanacak bir arkadas. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Mevcut araç konfigürasyonu araca tanıtılması gerekiyor . Elm olan bir arkadaş sizin işinizi çözer beyin sağlam ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Servet Ö. yazdı: Patron isbilmez zalimlara denk gelmissiniz. Arabanizin yazilimina dokunmaniza gerek yok. Muhtemelen ELM kullanabilen bir arkadasimiz size bu konuda yardimci olabilir. Sadece beyinde bu ozelliklerin acilmasi lazim. Yok mu forumda su arabaya Focccus ile baglanacak bir arkadas. start stoplu bir araç için yazılım yüklü imiş bu yüzde sorun oluyormuş bu arada işini layıkı ile yapan kim varki adı servis Şubat 23, 2017 Nazmi Kırma tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Nazmi Kırma yazdı: start stoplu bir araç için yazılım yüklü imiş bu yüzde sorun oluyormuş Yok abi yok, yazilim yuklu virt zirt gibi anlamsiz laflarla kafani yorma. Hepsinda ayni yazilim yuklu, sadece ayarlari farkli. Sende arabada su su var bu bu yok tadinda basit bir programla ayarlanmasi gerekiyor. Toplasan 4-5dk lik is. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Yok abi yok, yazilim yuklu virt zirt gibi anlamsiz laflarla kafani yorma. Hepsinda ayni yazilim yuklu, sadece ayarlari farkli. Sende arabada su su var bu bu yok tadinda basit bir programla ayarlanmasi gerekiyor. Toplasan 4-5dk lik is. bu konuda yardımcı olacak kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu arac şimdi beyincide o bile çözemedi en sonunda dün abi bırak ben hallederim dedi bakalım ne olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 değişen bcm mi (torpidonun altında) pcm mi (çamurlukta) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 8 saat önce, Nazmi Kırma yazdı: bu konuda yardımcı olacak kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu arac şimdi beyincide o bile çözemedi en sonunda dün abi bırak ben hallederim dedi bakalım ne olacak Nazmi konuyu yeni gördüm... Bir türlü biraraya gelemedik. Olmadı bi elm den kurcalayalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Merhaba Öncelikle aracınızın VIN kodunu Girip Etis yükle diyorsunuz ( Adres: http://ford.xtlt.ru/ab/) Make XML diyerek araç konfigrasyonunu masaüstüne kopyalıyorsunuz FoCCCus programını açarak. Load From file ve sonrasında Write to BCM %100 dolana kadar bekliyorsunuz 2. Adım Write to IPC diyerek %100 olmasını bekliyorsunuz. aracınızın fabrika çıkış konfigrasayonu Arac BCM ve IPC'ye tanımlandı . Kendini beyinci sanan usta kılığındaki kan emicilerin sizi sömürmesinden kurtulmuş oluyorsunuz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 bende soruma cevap alamadım ama şimdi tekrar bakınca gördüm aracın soldan kaza yapması sonucu değişmiş. yani değişen %99 PCM, yazdıklarınız ise BCM için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nazmi Kırma
Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap