Nazmi Kırma Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 (düzenlendi) 14 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bende soruma cevap alamadım ama şimdi tekrar bakınca gördüm aracın soldan kaza yapması sonucu değişmiş. yani değişen %99 PCM, yazdıklarınız ise BCM için. PCM init ettirilirken BCM i eski PCM sahibine göre kodlamışlardır. O yüzden BCM ayarlarının yeniden yapılması lazım diye düşünüyorum ben. Şubat 23, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: PCM init ettirilirken BCM i eski PCM sahibine göre kodlamışlardır. O yüzden BCM ayarlarının yeniden yapılması lazım diye düşünüyorum ben. bende tam tersi PCMi takıp motor çalışınca hiç birşey yapmadan göndermişlerdir diyorum PCMin konfigre edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: bende tam tersi PCMi takıp motor çalışınca hiç birşey yapmadan göndermişlerdir diyorum PCMin konfigre edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Denemek lazım. BCM i denemek çok kolay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 15 saat önce, Ozan Kar yazdı: değişen bcm mi (torpidonun altında) pcm mi (çamurlukta) çamurluğun altındaki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beyinci halletti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 AliIşık Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 02.03.2017 - 00:32 tarihinde, Nazmi Kırma yazdı: arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beyinci halletti. Hocam aynı problem bende de var. Sol çamurluktan hafif kazalı araç ama değişen yok sadece boyalı, bu parçalar saçma şekilde çok hassas servis öyle söyledi. Değişen olmayacak seviyede ufak hasarda bu nasıl sorun yapar niye o parça orda anlamış değilim. Bende de hız kontrol hiç çalışmıyor. yokuş kalkış bir iki sefer çalışmıyorum demişti aç kapa düzeldi hızda tık yok. Servis beyinden dedi kablolarda akım sağlam görünüyor demişti çok detaya inmeden kontrol ettiğinde. Ayrıca direksiyon arızası da vardı. Revizyon görmüş serviste değiştirmemişler. Hata veriyordu ama hatayı sildiler heralde bu aralar sorun yok. Laf uzun oldu ama siz bunu nerde yaptırdınız. Ortalık usta kılık dolu ama güvenip biyere bırakmadım. Bi arkadaş yer söylemişti burda gerçi de fazla usta göz çıkarmaz Kaça yaptırdınız sorun çözüldü mü tekrar nüksetti mi. Tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 5 hours ago, AliIşık said: bu parçalar saçma şekilde çok hassas servis öyle söyledi. Hassas çünkü sol çamurluğun içinde korumasız duruyor. Ulu Ford Mühendisleri oraya koyarak özellikle daha kolay zarar görmesini planlamış olmalılar. Diğer türlü akıl karı değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 (düzenlendi) 8 saat önce, AliIşık yazdı: Hocam aynı problem bende de var. Sol çamurluktan hafif kazalı araç ama değişen yok sadece boyalı, bu parçalar saçma şekilde çok hassas servis öyle söyledi. Değişen olmayacak seviyede ufak hasarda bu nasıl sorun yapar niye o parça orda anlamış değilim. Bende de hız kontrol hiç çalışmıyor. yokuş kalkış bir iki sefer çalışmıyorum demişti aç kapa düzeldi hızda tık yok. Servis beyinden dedi kablolarda akım sağlam görünüyor demişti çok detaya inmeden kontrol ettiğinde. Ayrıca direksiyon arızası da vardı. Revizyon görmüş serviste değiştirmemişler. Hata veriyordu ama hatayı sildiler heralde bu aralar sorun yok. Laf uzun oldu ama siz bunu nerde yaptırdınız. Ortalık usta kılık dolu ama güvenip biyere bırakmadım. Bi arkadaş yer söylemişti burda gerçi de fazla usta göz çıkarmaz Kaça yaptırdınız sorun çözüldü mü tekrar nüksetti mi. Tşk. beyin değiştimi aynı beyin mi işini bilen adam akıllı biri varsa işini çözer olmazsa yardımcı olurum İstanbul a yolun düşerse sizi yönlendiririm Eylül 25, 2017 Nazmi Kırma tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Beyin değişiminde immobiliser iptal oluyor muhtemelen. Demedi demeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 AliIşık Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 1 saat önce, Nazmi Kırma yazdı: beyin değiştimi aynı beyin mi işini bilen adam akıllı biri varsa işini çözer olmazsa yardımcı olurum İstanbul a yolun düşerse sizi yönlendiririm Değişen bişey Yok. Ama nasıl bir hasar aldıysa hız kontrol çalışmıyor. Sorun şuanlık sadece bu. Bu arada bende İstanbul dayım zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 27 dakika önce, AliIşık yazdı: Değişen bişey Yok. Ama nasıl bir hasar aldıysa hız kontrol çalışmıyor. Sorun şuanlık sadece bu. Bu arada bende İstanbul dayım zaten tmm neresinden hafta sonu haberleşelim eğer sorun beyinden ise işi bilen var ona götürürüm seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 23.02.2017 - 22:13 tarihinde, Misafir yazdı: Merhaba Öncelikle aracınızın VIN kodunu Girip Etis yükle diyorsunuz ( Adres: http://ford.xtlt.ru/ab/) Make XML diyerek araç konfigrasyonunu masaüstüne kopyalıyorsunuz FoCCCus programını açarak. Load From file ve sonrasında Write to BCM %100 dolana kadar bekliyorsunuz 2. Adım Write to IPC diyerek %100 olmasını bekliyorsunuz. aracınızın fabrika çıkış konfigrasayonu Arac BCM ve IPC'ye tanımlandı . Kendini beyinci sanan usta kılığındaki kan emicilerin sizi sömürmesinden kurtulmuş oluyorsunuz . Abi bu olayın aynısını yaptım aracın göstergeler komple gitti araç çalışıyor gösterge 0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nazmi Kırma
Arkadaşlar ecu resetleme nasıl yapılır servis beyin çökebilir diyor aslı varmıdır
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap