Serdar yaman Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2017 Cihaz 15 gün önce almıştık bugün elimize ulaştı mondeoya kol dayamanın içine geçirip usbden aldık orjinal kesme biçme olmadan ister çakmaklık ister usbden alabiliyorum çakmaklıktaki elektiriği 15 dk sonra kestiği için usbden aldım cihaz beklediğimden daha iyi çıktı... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun abicim. Video isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun abicim. Video isteriz Teşekkür ederim abi Yarın yüklerim gece ve gündüz videosu[emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Xiaomi Yi Aksiyon Kamera yı araç kamerası olarak kullanabilirmiyiz? Hem denizde de her yerde kullanırız. Olma mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun addaaaşşş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Serdar hayırlı olsun, beğendiysen bende alayım tavsiyene göre, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Serdar hayırlı olsun, beğendiysen bende almayım tavsiyene göre, Almayım derken Hayırlı olsun addaaaşşş. Sağol adaşş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Sağol adaşş Serdar, alayım demek istemiştim,iletiyi düzeltim, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Serdar, alayım demek istemiştim, Bence al abi çok iyi cihaz yarın videoları yüklicem zaten tekrar incele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Bence al abi çok iyi cihaz yarın videoları yüklicem zaten tekrar incele Ok, beğendiysen bende alıyorum, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Güle güle kullan Serdar .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Güle güle kullan Serdar .. Teşekkürler abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ceylan Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Xiaomi Yi Aksiyon Kamera yı araç kamerası olarak kullanabilirmiyiz? Hem denizde de her yerde kullanırız. Olma mı? Hocam kamera rollerini karıştırmamak lazım. Kamerayı tak çıkar tak çıkar bir süre sonra ya araç kamerası olur, yada aksiyon kamerası. Anlayacağınız hem onu yapayım hem bunu idare edemezsiniz. Bu araç kameraları araç için dizayn edilmiş. Konmağı açtığınızda yada düğmeye bastığınızda çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Güle güle kullan Serdarım. Bende almak istiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Güle güle kullan Serdarım. Bende almak istiyorum... Teşekkürler abi darısı sana [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap