Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Serdar, alayım demek istemiştim,iletiyi düzeltim, Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun serdar. [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. [emoji3] Hahaha yok ben kara cuma indirimini bekleyeyim , 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Abi cuma ya aynısından elimde olacak. İstersen gelişine sana veriyim 450tl ye. [emoji3] Hahahaaaa şşşş sahibi var [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ceylan Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 kardeşim standart video player kullandığını farkettim. DATAKAM PLAYER isminde bir program var. Kameranı usb yoluyla bilgisayarına bağlayıp bunu çalıştırdığında otomatik algılayan bir program. Tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Ş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 (düzenlendi) @Serdar yamanhayırlı olsun güle güle kullanın, bende almıştım 2 aydır ha bugün takayım yarın takayım, kardı soğuktu vs elim gitmedi takmaya bu nasıl üşengeçlik anlamadım ? Bi arkadaş (Aykut) yardımcı olmuştu almamda, incelemesi var programları vs. http://www.arac-kamera.com/a119-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/10013 Şubat 22, 2017 Alper Ş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Hahaha yok ben kara cuma indirimini bekleyeyim , Şşş ikinizde elime düştünüz. Cuma ikinize de bir paket hazırlayacam ve buraya fotosunu atacam. Şimdi, Serdar yaman yazdı: Hahahaaaa şşşş sahibi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Ben cuma gelirim kesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Ben cuma gelirim kesin Nereye gelecenki abi. Ben bu hafta komple evdeydim. Cuma teo da gelecek. Ayarlar yemek ya da bi kahve içeriz. Paket gelmiş olursa da emaneti teslim ederim sana abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 kardeşim standart video player kullandığını farkettim. DATAKAM PLAYER isminde bir program var. Kameranı usb yoluyla bilgisayarına bağlayıp bunu çalıştırdığında otomatik algılayan bir program. Tavsiye ederim Teşekkürler deneyim... [mention=1562]Serdar yaman[/mention]hayırlı olsun güle güle kullanın, bende almıştım 2 aydır ha bugün takayım yarın takayım, kardı soğuktu vs elim gitmedi takmaya bu nasıl üşengeçlik anlamadım [emoji4] Bi arkadaş (Aykut) yardımcı olmuştu almamda, incelemesi var programları vs. http://www.arac-kamera.com/a119-arac-kamerasi-detayli-incelemesi/10013 Öğlen teslim aldım hemen taktırdım beklemeyi bekletmeyi sevmim [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Teşekkürler deneyim... Öğlen teslim aldım hemen taktırdım beklemeyi bekletmeyi sevmim Neden reklam yapıyorsun ki. Tamam biz de kullanıyoruz çok gerçekten çok memnun olabiliriz. Birçok arkadaşımızda kullanıyor ve çokmemnun olabilir ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Neden reklam yapıyorsun ki. Tamam biz de kullanıyoruz çok gerçekten çok memnun olabiliriz. Birçok arkadaşımızda kullanıyor ve çokmemnun olabilir ki. Yapma yavvv Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 hayırlı olsun, güle güle kullan. bende a118c var, bir defa evde bilgisayar usbsinden elektrik almıştım, hem ekranındaki görüntü hem kayıt görüntüsü biraz saçmalamıştı. sanki bi elektrik dalgasına maruz kalıyor gibi. ama çakmağa takınca böyle bi sorun olmamıştı. a119'da böyle bi sıkıntı yok sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Nereye gelecenki abi. Ben bu hafta komple evdeydim. Cuma teo da gelecek. Ayarlar yemek ya da bi kahve içeriz. Paket gelmiş olursa da emaneti teslim ederim sana abi. Aaa bu daha iyi oldu Teomanla da görüşmüş oluruz, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 hayırlı olsun, güle güle kullan. bende a118c var, bir defa evde bilgisayar usbsinden elektrik almıştım, hem ekranındaki görüntü hem kayıt görüntüsü biraz saçmalamıştı. sanki bi elektrik dalgasına maruz kalıyor gibi. ama çakmağa takınca böyle bi sorun olmamıştı. a119'da böyle bi sıkıntı yok sanırım. Öyle bi sıkıntı olmadı bende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap