Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Yapma yavvv Reklam konusunda fil filtreyi söylüyorum ben kamerayı değil. Kamera dandik çin malı sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Reklam konusunda fil filtreyi söylüyorum ben kamerayı değil. Kamera dandik çin malı sonuçta Eee o vakit cuma günü o dandik Çin malına 100₺ vereyim ben [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Eee o vakit cuma günü o dandik Çin malına 100₺ bereyim ben gelişi 345 tl abey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Eee o vakit cuma günü o dandik Çin malına 100₺ bereyim ben Ben 101₺ beririm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 gelişi 345 tl abey Tamam tamam hadi iyi günümde yakaladın beni 105₺ verdim gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Tamam tamam hadi iyi günümde yakaladın beni 105₺ verdim gitti Gelişi 275 olmasa verirdim abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Gelişi 275 olmasa verirdim abi. Hadi çocuğun kumbarasından çıkan bozukluklarla 110₺ oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Hadi çocuğun kumbarasından çıkan bozukluklarla 110₺ oldu Çocuk derken? Bunu Tuna ya birsöylemek alzım sanırım. Ya 450 verirsin ya da Bir Dost yazılınot ve alınmış SS ile Tuna ya mektup atarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yaw Serdar konunu kirlettik Yakup olmazsa bir el atar artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Yaw Serdar konunu kirlettik Kızmaz o bana kızmaaaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yaw Serdar konunu kirlettik Yakup olmazsa bir el atar artık Sıkıntı yok abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun serdarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hayırlı olsun serdarim [emoji4] Sağol ahmedoviç... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 @Serdar yaman bey, bizim focus 2,5 larda usb girişi yok, yalnız kolçak içinde çakmaklık var. Ordan hat çekebilir miyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 [mention=1562]Serdar yaman[/mention] bey, bizim focus 2,5 larda usb girişi yok, yalnız kolçak içinde çakmaklık var. Ordan hat çekebilir miyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Siz petlas takın usb hediye [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap