Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 %99 bende A129 a değiştirecem. Baktım Çinde pek içime sinmedi. Bunun garantiside var. Adamalrt hallediyor. 18 ay garantisi var. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Aynanın sağ tarafında siyah noktalı yere koyunca görüntü böyle... sensör kutusu gözüküyor biraz... nereye koycam ben bunu? ? --7 dakika sonra eklendi-- Böyle koyarsam kutu gözükmüyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 A119 ebatlar hemen hemen aynı ve ben ilk resimdeki gibi yerleştirdim. Aynanın arka sağ tarafına doğru; o sensör kapağı azda olsa giriyor kadraja. Birde A129 da lens sağa sola hareket etse çok daha güzel olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 İkinci attığım fotodaki gibi koyunca kutu gözükmüyor ama kamera güzel durmuyor dışardan... siyahlı bölgeye yapıştırılacak şekilde kutunun en az görüldüğü yere koymaya çalışayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 10.02.2017 - 09:40 tarihinde, Mehmet Çallı yazdı: Ben bu şekilde yaptım.Kabloda çok az görünüyor.Arabadan anlamayanlar orjinal sanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Karar veremedim şimdi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Bence buraya konması görüşte sıkıntı yaratabilir. Ayrıca sanki cam oratdan bölünmüş gibi duruyor ? tabi bana göre... neyse sen karar vereceksin artık gözüne hangisi hoş geliyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Benimki Viofo değil ama şurada Bu da görüntüsü https://youtu.be/BFDg1z5Ri34 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 29 dakika önce, H. Cenk yazdı: Benimki Viofo değil ama şurada Bu da görüntüsü https://youtu.be/BFDg1z5Ri34 Bendeki de aynanın sağında 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Abi sendeki ve bizlerdeki Viofo dikiz ayna sağa uygun oluyor. Cenk hocamdaki Mİ oda sola uygun denk geliyor. Bu arada sen GPS i çözdünmü? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 18 dakika önce, Teoman S. yazdı: Abi sendeki ve bizlerdeki Viofo dikiz ayna sağa uygun oluyor. Cenk hocamdaki Mİ oda sola uygun denk geliyor. Bu arada sen GPS i çözdünmü? Yok Teoman kutudan çıkan gps siz yedeklerden taktım idareten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Dönünce haberleşelim. Sanırım ben yeni sipariş geçeceğim tek gps te ilave ederim eğer satıyorlarsa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 38 dakika önce, Teoman S. yazdı: Dönünce haberleşelim. Sanırım ben yeni sipariş geçeceğim tek gps te ilave ederim eğer satıyorlarsa. Olursa çok iyi olur Teoman . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Daha yapıştırmadım halen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 4 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Daha yapıştırmadım halen ? Onur sağ üst kısma ayna bitimine ziraa ayna için e girerse sensoru kapatabilir (ayna üzerinde sağda kare şeklinde bakınca görürsün onu kapatmasın) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap