Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
İyi akşamlar, aracım 2013 ford focus 1.0 ecoboost 27.000kmde. Kasım 2016da aracın su eksilttigini fark ettim. Servise gittim. Aracın soğutma suyunun sıfırlandıgini söyledim. Kontrolden sonra borularda bir problem olmadığı, devirdayım pompasının ( yanlis hatırlamıyorsam ) değişmesinin gerektiği ve 140tl ücret karşılığı + 2 yıl garanti kapsamında değişeceğini söylediler. Garanti 1 gun once dolmuştu. Direttim ama otomatik olarak + 2 yıl garantiye girdiğinden birşey yapamayacaklarini söyledi servistekiler. Müşteri hizmetlerini aradım ayni yanıt. Neyse değişimi onayladım. Gel gelelim yine ayni sorun olduğunu bugün kontrol amaçlı baktığımda fark ettim. soğutma suyu yine minimum çizgisindeydi. Maksimum üzerinde iken bu azalış sizce normal mi. Ve sorun acaba neyden kaymaklaniyor olabilir sizce arkadaşlar. Yine servis yolu göründü, nasıl bir politika izlemeliyim sizce...
Soru
Gökhan Alp
İyi akşamlar, aracım 2013 ford focus 1.0 ecoboost 27.000kmde. Kasım 2016da aracın su eksilttigini fark ettim. Servise gittim. Aracın soğutma suyunun sıfırlandıgini söyledim. Kontrolden sonra borularda bir problem olmadığı, devirdayım pompasının ( yanlis hatırlamıyorsam ) değişmesinin gerektiği ve 140tl ücret karşılığı + 2 yıl garanti kapsamında değişeceğini söylediler. Garanti 1 gun once dolmuştu. Direttim ama otomatik olarak + 2 yıl garantiye girdiğinden birşey yapamayacaklarini söyledi servistekiler. Müşteri hizmetlerini aradım ayni yanıt. Neyse değişimi onayladım. Gel gelelim yine ayni sorun olduğunu bugün kontrol amaçlı baktığımda fark ettim. soğutma suyu yine minimum çizgisindeydi. Maksimum üzerinde iken bu azalış sizce normal mi. Ve sorun acaba neyden kaymaklaniyor olabilir sizce arkadaşlar. Yine servis yolu göründü, nasıl bir politika izlemeliyim sizce...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
5
4
Popular Days
Şbt 23
11
Şbt 24
5
Haz 2
5
Tem 3
4
Top Posters For This Question
Cem Boneval 6 posts
Servet Ö. 5 posts
Gökhan Alp 5 posts
Alperen G. 4 posts
Popular Days
Şbt 23 2017
11 posts
Şbt 24 2017
5 posts
Haz 2 2017
5 posts
Tem 3 2017
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hazır konusu varken buradan devam edeyim. Benim far gene su yaptığı için servise uğradım. Far söküldü, kurumaya gitti, arada kaput açıkken İbrahim Ustanın gözü genleşme kabındaki su seviyesi
Cem Boneval
Bazı motorlarda bu olabiliyor, bende de 4-5 ayda su seviyesi Max'tan Min'e düşüyor, yılda iki kere tamamlıyorum. Bu düzeyde ise anormal değil. Ama ben olsam servisin canını sıkardım sorunu g
Osman Türkol
Servislerde bazı ustalar hemen ilk akla gelen parça değiştirmek geliyor.Sorun devam edince bu sefer pek olmayan akılları karışıyor ve araç kalsın bakalım demeye başlıyorlar.Bakalım senin daha ne tür p
Posted Images
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap