Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Katılıyorum Cem Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Yani kesin kuga yada mondeo alacam diyorsanız.. benim şahsi görüşüm ben olsam mondeo alırdım. focusdan sonra.. Motor güç olarak ben şahsen 115 hp focusu atak buluyorum.. Aynı tadı mondeo vermez derseniz motor gücü olarak. Yeni bi focus alın 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 (düzenlendi) Mondeo güzel arabada 1.6 motor bence de yetersiz. Boyutlarına göre bagaj hacmi de küçük. Kuga vs Mondeo arasından Kuga derim, birincisi daha yeni kasa, daha yeni motor, sunroof yerine panaromik cam tavan, SYNC3 Üstelik st-line demişsiniz. Karartılmış farlar, siyah jantlar güzel görünüyor. Mondeonun estetik açıdan daha güzel yanı ise ön konsolu Şubat 23, 2017 Erhan Ersöz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Hatun'a Kuga bana Mondeo çocuğa Fiesta Focus hizmet aracı Neden birini seçiyoruz ikisinide alin Düşünün ikisinide alabiliyorsunuz. Hangisinin anahtarı sizde Başka sorum yok... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Başka markaların başarılı araçları var onları düşünün derim Örnek vw passat nissan kaşkayi:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 4 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: nissan kaşkayi:) Yapma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Yapma... Hocam + 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Ooo olay farklı marka model önerilerine doğru yürüyor sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bence iki araç arasında kalınmaz (Ford'a özel otosan vb indirimi yoksa) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Yapma... +1 de benden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Motor ve Sanzimani dusununce bence acik ara: Yeni Kuga 1.5 TDCI PWS ST-Line 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan F. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 (düzenlendi) 13 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Bence iki araç arasında kalınmaz (Ford'a özel otosan vb indirimi yoksa) Murat Bey, peki o fiyata siz ne düşünürdünüz ikinci el olmamak kaydıyla ... D segmenti ya da suv olarak.... Şubat 24, 2017 Ozan F. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Ben yere yakın olmayı tercih ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Araçların fiyatlarına bakmadan yorum yapıyım. İkisinde değil. Eğer farklı olmak sıradışı olmak gibi bir çabam yoksa mondeo ya da kuga almazdım. Herkes gibi passat yasa tiguan alır geçerdim. Zaten çok alternatif de yok. Özellikle passat highline iç mekan olarak çok iyi hissettiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Şimdi, Bahadır Atay yazdı: Araçların fiyatlarına bakmadan yorum yapıyım. İkisinde değil. Eğer farklı olmak sıradışı olmak gibi bir çabam yoksa mondeo ya da kuga almazdım. Herkes gibi passat yasa tiguan alır geçerdim. Zaten çok alternatif de yok. Özellikle passat highline iç mekan olarak çok iyi hissettiriyor. Passat için haklısınız bişey demem fahiş fiyatına rağmen ama tiguan konusunda çok mantıklı tercih olmaz bence.. 1.4 150 beygir comfortline dsg fiyatı 145.000 tlcik..ve comfortline hiç gitmiyo yeni kasaya highline bile anca kurtarıyo yeni görüntüyü.. 1.5 dizel otomatik kuga st line 147000 İkisi arasında bu şartlarda tiguan seçenler bence net marka fanatiğidir.. Suvda tiguana gelene kadar ve fiyatlar buralara çıktıysa crv de tercihler arasında olmalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap