Gokhan Erten Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2017 Merhabalar Aracımın torpido lambasını açık unuttum bir gün sonrasında uzun yol gitmeme rağmen düşük akü uyarısı veriyor Multimetre ile ölçü yaptım değerler: Araç normalde 12.3 volt Şarj ederken 15.3 volt (1 dk sonra ölçüm yaptım) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Şimdi, Gokhan Erten yazdı: Merhabalar Aracımın torpido lambasını açık unuttum bir gün sonrasında uzun yol gitmeme rağmen düşük akü uyarısı veriyor Multimetre ile ölçü yaptım değerler: Araç normalde 12.3 volt Şarj ederken 15.3 volt (1 dk sonra ölçüm yaptım) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum Arabaniz ancak visteste giderken gazdan ayaginizi cektiginizde sarj etmeye baslar. Bu durum yeterince yasanirsa aku dolar. Eger akunun omru azaldiysa cok zor dolar. Bence disardan sarj eden zamazingolara bir gun bagli kalmasi yeterli olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 geçen gün bu tip bir sorun bende yaşadım. aracım 10 gün hiç çalışmadı,sonra marşa basınca almadı, 5. denememde anca çalıştı. şahsuvaroğlu ford servisiyle görüşüp durumu anlattım, 10 gün hiç çalışmamış,havalarda soğuk akünün voltajı düşmüş dedi. akü orjinal 2 yıllık akü dedim,farketmez dediler. ancak akü ikaz lambası yanmadı bende,bunuda sordum alternatör şarj etmezse yanar,zayıflamada yanmaz dedi. ama sizin yanmış, ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih S. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 2 saat önce, Gokhan Erten yazdı: Merhabalar Aracımın torpido lambasını açık unuttum bir gün sonrasında uzun yol gitmeme rağmen düşük akü uyarısı veriyor Multimetre ile ölçü yaptım değerler: Araç normalde 12.3 volt Şarj ederken 15.3 volt (1 dk sonra ölçüm yaptım) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum uzun yoldan kastınız kaç km. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 28 dakika önce, Serkan erden yazdı: geçen gün bu tip bir sorun bende yaşadım. aracım 10 gün hiç çalışmadı,sonra marşa basınca almadı, 5. denememde anca çalıştı. şahsuvaroğlu ford servisiyle görüşüp durumu anlattım, 10 gün hiç çalışmamış,havalarda soğuk akünün voltajı düşmüş dedi. akü orjinal 2 yıllık akü dedim,farketmez dediler. ancak akü ikaz lambası yanmadı bende,bunuda sordum alternatör şarj etmezse yanar,zayıflamada yanmaz dedi. ama sizin yanmış, ilginç. uyarı kafasına göre çıkıyo bende bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 (düzenlendi) 15.3 volt normalmi sizce? --2 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Fatih S. yazdı: uzun yoldan kastınız kaç km. 600 km yaptım Şubat 24, 2017 Gokhan Erten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Ş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 (düzenlendi) Akü şarj edilirken birkaç volt yüksek çıkabilir bu normal bir durum, akü düşük uyarısı devam ediyorsa @Servet Ö. dediği gibi durum vardır. Aşağıdaki resim akü durumu hakkında bilgi verebilir size.. Şubat 24, 2017 Alper Ş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Geçmiş olsun umarım sorun çözülür. Bu konu hakkinda bilgi paylaşmak istiyorum. Benim aracimda kontak kapandiktan 15dk sonra aractaki (tekrar kontak açmadığınizda) tüm elektrik akışını kesiyor. İçerde ne açık kalmış umrumda olmuyo walla. Bundan önceki aracimda çocuklar arka tavan lambasini surekli acik birakirlardi akü de 45amper olunca düşünün artık olanları. Ford beni kendine bağlamaya devam ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 14 v 10 amper ile aküyü şarj edecegim 1 gün boyunca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Gokhan Erten
Merhabalar
Aracımın torpido lambasını açık unuttum bir gün sonrasında uzun yol gitmeme rağmen düşük akü uyarısı veriyor Multimetre ile ölçü yaptım değerler:
Araç normalde 12.3 volt
Şarj ederken 15.3 volt (1 dk sonra ölçüm yaptım)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap