Süleyman E. Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2017 (düzenlendi) Race chip diye bir şey var kullanmeadım kullananı da görmedim. İddaları beyinden motora gelen kabloyu kendi çiplerinden geçirerek motora aktarıp tork beygir ikilisini artırmak. Duyan , gören , Deneyen var Mı? Her yerde reklamı çıkıyor. Gerçekse ben de alayım 129€ standar olan. Saygılar Şubat 25, 2017 Süleyman E. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Bunların hepsi (çoğu) zaten böyle çalışıyor. Reklamı olana değil iyi olana gitmenizde yarar var. İlgili başlıklarımız mevcuttur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 8 saat önce, Süleyman E. yazdı: Race chip diye bir şey var kullanmeadım kullananı da görmedim. İddaları beyinden motora gelen kabloyu kendi çiplerinden geçirerek motora aktarıp tork beygir ikilisini artırmak. Duyan , gören , Deneyen var Mı? Her yerde reklamı çıkıyor. Gerçekse ben de alayım 129€ standar olan. Saygılar Nasıl çalışır? Yakıt ve hava basıncını ecuya yalan söyleyerek motora daha fazla yakıt ve hava girmesini sağlayarak. Yazılım yaptırarak daha fazla performans elde edebilir misiniz? Kesinlikle evet. Güvenli mi? Eğer araba için özel olarak tasarlanmışsa (tasarımdan kasıt soket tasarımı değil kesinlikle) bir miktar güç alarak güvenli tarafta tutarlar, ama çizgileri çok ince olduğu için kalitesiz ürünler zarar verebilir. O paraya değer mi? Bence değmez. Faydaları şunlar: tak-çalıştır, istediğin zaman çıkar-kapat, satarken çıkart yeni aldığına tak. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap