Cihat A. Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2017 Merhabalar, başka bir forumda okuduğum ve videosunu gördüğüm kadarıyla paylaşıyorum. Cree led uygulaması yapan arkadaşlar varmış.uzunlara sadece sellektör esnasında kullanıyormuş. kafamda soru işaretleri oldu ben de sizlere sormak istedim. uzunlara beyaz cree led denilen uygulamayı yapsak muayeneden geçer mi? (o forumda geçtiğini ve kalacağını söyleyen arkadaşlar var) karşıdakinin gözünü alma durumu ne kadar olur? kısa farlarada uygulasak insanları kör etmeden kullanabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Nedir bu şimdi Ne olduğu bile belli değil belki ben cahilim ama bilemedim Umarım TÜV'den falan geçemez hatta yolda ceza kesilse bile yeridir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 aldıkları ürün de aşağıda linki paylaşıyorum. led olduğundan dolayı TUVTürk'den geçiyor diyorlar. sadece uzun farlara uygulamışlar. https://tr.aliexpress.com/item/2x-H1-Genuine-CREE-COB-LED-48W-7200LM-Set-White-Car-Truck-DRL-Daytime-Running-Driving/32449468790.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 (düzenlendi) ...bence de muayeneden geçmez ama biri bu far ile gözümü alsa benden okkalı küfür yiyeceği kesin. edit : imla Şubat 28, 2017 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 12 dakika önce, Cihat A. yazdı: aldıkları ürün de aşağıda linki paylaşıyorum. led olduğundan dolayı TUVTürk'den geçiyor diyorlar. sadece uzun farlara uygulamışlar. https://tr.aliexpress.com/item/2x-H1-Genuine-CREE-COB-LED-48W-7200LM-Set-White-Car-Truck-DRL-Daytime-Running-Driving/32449468790.html Video koymanız yanıltıyor, arkadaşlar ne yaptığını söylemesi gerekirdi anlamsız olmuş. Normal yanan bir şey ise tüv'den geçer tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Böyle arkamdan merceksizle selektör atanlara dörtlülerle karşılık veriyorum ne hikmetse Kırmızıda durunca yüzüme bakmıyor. Karşımdan gelenlere uzunları yakıyorum.Tepkisiz bırakmam [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 diğer bir uygulama buldum. sadece sellektör yapmak için uygun gibi sanki. solda uyuşuk sürücülere iş görecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 @Yahya Akman kullanmıştı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Kısa farlara kesinlikle kullanmamanızı söylemek istiyorum. Sellektör amacıyla kullanacaksanız uzunlara almanız yeterli olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Bizim araçlara hangi tip uyuyor acaba @yahya akman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Mk2 icin forumda konulati incelerseniz bulabilceginizi dusunuyorum. Bende çok emin olamadim mk2 konusunda o yuzden bir yorum yapmamam daha saglikli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Burada mevcut. 27 dakika önce, Cihat A. yazdı: Bizim araçlara hangi tip uyuyor acaba @yahya akman ? --0 dakika sonra eklendi-- Yahya kahve ısmarlayayım mı? Arkadaşın aracı 2012. Ne Mk2 si Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Burada mevcut. --0 dakika sonra eklendi-- Yahya kahve ısmarlayayım mı? Arkadaşın aracı 2012. Ne Mk2 si Serdar abi sağolasın. bizim gönlümüz mk 2 den yana Yahya abi sağolasın bilgiler için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Burada mevcut. --0 dakika sonra eklendi-- Yahya kahve ısmarlayayım mı? Arkadaşın aracı 2012. Ne Mk2 si [emoji4] Konu mk2 konulari arasinda açılmış. Tapatalktan girdigim.icinde aracina bakamadim. Çay varsa daha iyi olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- İç & Dış Görünüm kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap