Servet Ö. Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2017 Senelerdir duzelmeyen ve artik genetik oldugu dusunulen dis ve dis eti problemlerim var. Bir cok doktor ayni seyleri soyledi. Netice itibariyle ust cene lifting ve 16 implantla totalde 28 tane disim olacak sekilde sagligima kavusabilirmisim. Simdiye kadar fena kactim disciden fakat artik pek takatim ve kacacak yerim kalmadi. Sayet artik yemek yiyemez hale geldim. Cok acaip bir surec. Ameliyatlar sunlar bunlar derken ciddi moral bozucu bir surec. Damagi ac sunu koy kapat uc ay bekle, ac civinin yerini ac kapat uc ay bekle, sunu tak su kadar bekle falan derken kabaca bir sene boyunca dislerim olmayacak gibi gibi. Hem cirkin, hem acili, hemde cuzdan yakan bir surec. Birlik ve beraberlige bilhassa beygir tork ikilisine ihtiyacimiz olan su gunlerde hiiiic guzel olmadi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Geçmiş olsun, kaçınılmazsa yapacak bir şey yok... Ama dediğin gibi zor bir süreç, kolaylıklar dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 hocam kendine bakıcan ki beygirlere de iyi bakabilesin... bu dişçiler taş mı yesin şimdi de bana bi bakalım diş olayı enteresan... "iyi bakmakla" olmuyor, genetik miras çok mühim diş sağlığı konusunda Karart gözünü, yaptır aradan çıksın... Sonra etleri, kaburgaları kemirmeye; dişlerini baklavanın fıstıklarına gömmeye devam edersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 ... b@ktan bir iştir ama kaçınılmazdır,işin temeli "bu da bitecek, dişlerim iyileşecek ve ilk olarak gidip dişçimi ısıracağım!" düşüncesine sıkı sıkıya yapışmaktan geçer. not:yanınızda baharat, en azından fast food lokantalarında beleş verdikleri paket ketçap falan olsun, dişçi takımı kuru kuruya yenmiyor. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: ... b@ktan bir iştir ama kaçınılmazdır,işin temeli "bu da bitecek, dişlerim iyileşecek ve ilk olarak gidip dişçimi ısıracağım!" düşüncesine sıkı sıkıya yapışmaktan geçer. not:yanınızda baharat, en azından fast food lokantalarında beleş verdikleri paket ketçap falan olsun, dişçi takımı kuru kuruya yenmiyor. Bir kac saat once 3 tane disimi ayni anda cekti. Uyusturma sonrasinda cekim icin harcanan sure inan 30sn degil. Cikan hesap pavyon hesabi gibi. Bitince isirmak cok iyi fikir. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Diş işi kötü vallahi. Şimdiden geçmiş olsun. Canından bezdiriyor insanı. En son 20 lik ler harekete geçtiğinde gözler yukarıda ''niye şunları sapasağlam yapmıyorsun'' ki tarzında söyleniyordum. İlk kez ortaokul da tanıştım dişçi amcayla, Allah var eli çok hafifti ama 3 hafta sürdü benim operasyon. Diş çekimi, dolgu, kanal tedavi, kaplama ne ararsan ortaya karışık... O günden sonra dişçiden korkmaz oldum. (Daha kötü ne olacak ki).. Yalnız onun ücretini babamın hala ödüyor olması muhtemel.. Adam dolar ile hesap çıkartmıştı diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: ... b@ktan bir iştir ama kaçınılmazdır,işin temeli "bu da bitecek, dişlerim iyileşecek ve ilk olarak gidip dişçimi ısıracağım!" düşüncesine sıkı sıkıya yapışmaktan geçer. not:yanınızda baharat, en azından fast food lokantalarında beleş verdikleri paket ketçap falan olsun, dişçi takımı kuru kuruya yenmiyor. --0 dakika sonra eklendi-- Kendimi boyle hissediyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 ucundan başlamışsında 16 implant nedir! kayın valide başladı yaptırmaya topu topu 7tane. kesene zeval gelmesin... geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 9 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Senelerdir duzelmeyen ve artik genetik oldugu dusunulen dis ve dis eti problemlerim var. Bir cok doktor ayni seyleri soyledi. Netice itibariyle ust cene lifting ve 16 implantla totalde 28 tane disim olacak sekilde sagligima kavusabilirmisim. Simdiye kadar fena kactim disciden fakat artik pek takatim ve kacacak yerim kalmadi. Sayet artik yemek yiyemez hale geldim. Cok acaip bir surec. Ameliyatlar sunlar bunlar derken ciddi moral bozucu bir surec. Damagi ac sunu koy kapat uc ay bekle, ac civinin yerini ac kapat uc ay bekle, sunu tak su kadar bekle falan derken kabaca bir sene boyunca dislerim olmayacak gibi gibi. Hem cirkin, hem acili, hemde cuzdan yakan bir surec. Birlik ve beraberlige bilhassa beygir tork ikilisine ihtiyacimiz olan su gunlerde hiiiic guzel olmadi. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Benim de dişlerde 3 sene bitti tel var askerlik araya girince düzelen dişler bozuldu yeniden uğraş dur. 3 senedir doğru düzgün ne yemek yediğimi hatırlarım ne de içtiğimi. O kadar sıkıldım ki artk teller her gün bana zulum olmaya başladı. 4-5 ay daha var. Bu süreçten sonra da 2 implant. Mert'e katılıyorum; iyi bakmakla olmuyor. Dişleri her gün 3 kez temizlesem de fayda vermiyor Sonucu güzel olacak inşallah sabırlı olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 geçmiş olsun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Büyük geçmiş olsun, benim bildiğim tedavi başlamıştı zaten inş sorun kalmaz ne diyelim Diş fena :/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Servet geçmiş olsun, hatırlıyorum benim dişler tadilatta iken sende başlamak üzrereydin, demek epey beklettmişsin, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 15 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: hocam kendine bakıcan ki beygirlere de iyi bakabilesin... bu dişçiler taş mı yesin şimdi de bana bi bakalım diş olayı enteresan... "iyi bakmakla" olmuyor, genetik miras çok mühim diş sağlığı konusunda Karart gözünü, yaptır aradan çıksın... Sonra etleri, kaburgaları kemirmeye; dişlerini baklavanın fıstıklarına gömmeye devam edersin İyi de 16 tane implantı takınca o taşları Servet yiyecek Hala öylemi bilmiyorum, belki ucuzlamıştır. 9-10 sene kadar önce euro ile hesap çıkarmıştı doktor bize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2017 Geçmiş olsun @Servet Ö. senin ki kadar olmasa da benim de dişlerde ve diş etlerinde genetik olarak çekilme sorunu var. bir arka dişlerden bir tanesi kırıldı implantlık duruma geldi. senin hangi dr'a gidiyorsun, implant için ne fiyat verdi, birde implantta kullandığı marka hakkında bilgi verebilir misin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap