Abdullah Acaroglu Oluşturma zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 4, 2017 Rds eon 6006e teyp icin aux girisi yapmak istiyorum bi kablo aldim ama ankarada radyocular aux olmaz buna deyip beni salliyor. Ancak internne goruyorum ki var bu tarz uygulamalar. İnternntte yaptigim arastirmalardan sora torpidoyu soktum arkada 1 jack girisi 1 birde cikisi var ama no oldugunu da anlamadim yardimci olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk1- Modifiye > Focus I > Ford Garajı > Mk1- Ses & Görüntü Sistemleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Videolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap