Metin Şahin Oluşturma zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 5, 2017 Herkese keyifli günler. Bi konuda merak ettiğim 2017 model araç sipariş veren ve aracı teslim olunan arkadaşımız var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Ozaman bekleyeceğiz yapacak pek de bişey yok. Bize de 23 mart dendiğine göre tahminen Nisan ın ilk haftası gelir. Zafere giden yolda çekilen çile hesabı ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Metin Şahin yazdı: Ozaman bekleyeceğiz yapacak pek de bişey yok. Bize de 23 mart dendiğine göre tahminen Nisan ın ilk haftası gelir. Zafere giden yolda çekilen çile hesabı ?? Beklemek tatlı bir telaş aslında. Ben aracın tıra yüklendiği günü öğrendikten sonra kabaca bir hesap yapmıştım. Biraz geciktiği kanaati olusunca güzergahtaki tüm mola noktalarını aradım. (Opet istasyonlarinda dinleniyorlar bu arada )Ağaçlı firmasına ait Ford araç taşıyıcısı sizin tesise ulaştı mi diye. Gölcük arac parkindan da Aksaray a ulaşması maksimum 2 gün sürer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Beklemek tatlı bir telaş aslında. Ben aracın tıra yüklendiği günü öğrendikten sonra kabaca bir hesap yapmıştım. Biraz geciktiği kanaati olusunca güzergahtaki tüm mola noktalarını aradım. (Opet istasyonlarinda dinleniyorlar bu arada [emoji4])Ağaçlı firmasına ait Ford araç taşıyıcısı sizin tesise ulaştı mi diye. Gölcük arac parkindan da Aksaray a ulaşması maksimum 2 gün sürer. Aksaray'lı mısınız bu arada? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 6 saat önce, Metin Şahin yazdı: Aksaray'lı mısınız bu arada? Yok hayır ben Mersinliyim de sizin Aksaray'da olduğunuzu bildiğim için oraya varış zamanını söyledim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Bir saat önce, Serkan Z. yazdı: Yok hayır ben Mersinliyim de sizin Aksaray'da olduğunuzu bildiğim için oraya varış zamanını söyledim. Ozlemisim Mersini, zaten insan Ankarada olunca heryeri ozluyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 05.03.2017 - 03:51 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bekletilmeniz sipariş ve üretim zamanıyla orantılı, bayiinize aracın durumunu sorabilirseniz eğer size fikir verebiliriz. 'Statüsü numarası şuan nedir' diye sorun bakalım yarın Ona göre tahmini gelişini söyleyelim. Yakup bey statü numarasını dün öğrendim 62 denildi. yakınmıdır acaba aracın gelmesi uzak mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 07.03.2017 - 11:21 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Ozlemisim Mersini, zaten insan Ankarada olunca heryeri ozluyor... Bugün gördüm daha mesajınızı kusura bakmayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yakup bey statü numarasını dün öğrendim 62 denildi. yakınmıdır acaba aracın gelmesi uzak mıdır? [emoji4] Şuan deniz keyfi yapıyor yakında Türkiye'de. 10 gün sürer ortalama size gelmesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 46 gündür bekliyorum inşallah sorunsuz bi şekilde teslim alırız. 2,5 ayda çok olmuş Serkan hocam değmiştir ama --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Şuan deniz keyfi yapıyor yakında Türkiye'de. 10 gün sürer ortalama size gelmesi. hadi inşallah gelince bide biz yapalım deniz keyfi teşekkürler Yakup hocam güzel haber verdiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Evet biraz çok oldu. ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihat Gümüş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 6 Nisa'n 2016 pazarlık bitti 7 Nisa'n akşamı hazırdı 8 Nisa'n 2016 sabahı teslim aldım Nazerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 15 March 2017 - 10:20 tarihinde, Metin Şahin yazdı: 46 gündür bekliyorum inşallah sorunsuz bi şekilde teslim alırız. 2,5 ayda çok olmuş Serkan hocam değmiştir ama --2 dakika sonra eklendi-- hadi inşallah gelince bide biz yapalım deniz keyfi teşekkürler Yakup hocam güzel haber verdiniz. Araba gelmiş belli ki ama söyleyen yok LED gündüz farı var mı? Olması gerekiyordu, seçemedi gözlerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 (düzenlendi) ☺️ Geldi çok şükür Yakup bey. Yazıp tekrardan kafa ağrıtmayım diye yazmadım. Led gündüz farı var. Yarın fotoğraf atarım. ( arabanın fotoğrafını doğru dürüst çekemiyorum ki gören olurda laf ederler diye gizli gizli ? ) Nisan 14, 2017 Metin Şahin tarafından düzenlendi Düzen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 2 dakika önce, Metin Şahin yazdı: ☺️ Geldi çok şükür Yakup bey. Yazıp tekrardan kafa ağrıtmayım diye yazmadım. Led gündüz farı var. Yarın fotoğraf atarım. ( arabanın fotoğrafını doğru dürüst çekemiyorum ki gören olurda laf ederler diye gizli gizli ? ) Hayırlı uğurlu olsun tekrar, foto şart değil sözünüz kafidir Hata varsa geç olmadan başvurmanızı önerecektim. İlerleyen günlerde, Benim Arabam'da yorumları vs bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Çok teşekkür ederim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metin Şahin
Herkese keyifli günler. Bi konuda merak ettiğim 2017 model araç sipariş veren ve aracı teslim olunan arkadaşımız var mı acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
11
7
2
Popular Days
Mar 5
11
Mar 6
8
Nis 15
7
Mar 15
5
Top Posters For This Question
Metin Şahin 14 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Serkan Z. 7 posts
Gürkan Çakıroğlu 2 posts
Popular Days
Mar 5 2017
11 posts
Mar 6 2017
8 posts
Nis 15 2017
7 posts
Mar 15 2017
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Merhaba, 2017 model olması için 1 Ocak itibarıyla üretilmesi gerekiyor, sizin verdiğiniz araç Navigasyonlu vs ise paketli olduğu için seyrek siparişe sahip, bu yüzden diğerlerinden geç olması muhtemel
Yakup Ç. A.
Bekletilmeniz sipariş ve üretim zamanıyla orantılı, bayiinize aracın durumunu sorabilirseniz eğer size fikir verebiliriz. 'Statüsü numarası şuan nedir' diye sorun bakalım yarın Ona göre tahmini geli
Serkan Z.
6 Aralık teslim tarihi görünen aracı 19 Aralık'ta teslim aldım. Yakup kardeşimin dediği gibi statü numarasi araç siparisi gerçekleştiği andan itibaren bayi ekranında görülebilir. Daha önce de sizle bu
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap