Metin Şahin Oluşturma zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 5, 2017 Herkese keyifli günler. Bi konuda merak ettiğim 2017 model araç sipariş veren ve aracı teslim olunan arkadaşımız var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: LED gündüz farı var mı? Olması gerekiyordu @Yakup Çağatay Kardeşim, Led mi, gündüz mü? ? Hangi ay üretimden itibaren standart yaptılar bunu? Benim araç Kasım 2016 üretimi. "Senin arabada yok. 2017'lerde standart."de. Rahatlayayım. Gözden kaçan bi kusur falan olmasın. Şu an üç tırnağımı dibine kadar yedim. Senden gelecek cevaba göre kalanlara girişecem.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 2017 model olacak, sorun yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: 2017 model olacak, sorun yok ?Oleyyyy. Arabada donanım yok diye mi sevindim ben şimdi? Olsun, biz OKB'liler tuhaf şeylerden mutlu olabiliriz. Sağolasın. ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Gündüz Led ler bunlar heralde demi @Yakup Çağatay hocam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Aynen bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metin Şahin
Herkese keyifli günler. Bi konuda merak ettiğim 2017 model araç sipariş veren ve aracı teslim olunan arkadaşımız var mı acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
11
7
2
Popular Days
Mar 5
11
Mar 6
8
Nis 15
7
Mar 15
5
Top Posters For This Question
Metin Şahin 14 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Serkan Z. 7 posts
Gürkan Çakıroğlu 2 posts
Popular Days
Mar 5 2017
11 posts
Mar 6 2017
8 posts
Nis 15 2017
7 posts
Mar 15 2017
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Merhaba, 2017 model olması için 1 Ocak itibarıyla üretilmesi gerekiyor, sizin verdiğiniz araç Navigasyonlu vs ise paketli olduğu için seyrek siparişe sahip, bu yüzden diğerlerinden geç olması muhtemel
Yakup Ç. A.
Bekletilmeniz sipariş ve üretim zamanıyla orantılı, bayiinize aracın durumunu sorabilirseniz eğer size fikir verebiliriz. 'Statüsü numarası şuan nedir' diye sorun bakalım yarın Ona göre tahmini geli
Serkan Z.
6 Aralık teslim tarihi görünen aracı 19 Aralık'ta teslim aldım. Yakup kardeşimin dediği gibi statü numarasi araç siparisi gerçekleştiği andan itibaren bayi ekranında görülebilir. Daha önce de sizle bu
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap