Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese merhaba arkadaşlar.Aracımda sony sistem var.Daha önceleri telefonuma mesaj geldiği zaman teyp ekranında telefonun çekim gücü ve batarya işaretinin olduğu yerin sol yanında mektup işareti çıkıyordu.Gelen sms si teypten okuyunca o sembol yok oluyordu.Şimdilerde ise mesaj geldiğinde mektup işareti çıkmıyor.Bende okunmamış mesaj varmı anlayamıyorum.Sizlerin aracında durum nasıl acaba? Aracın kitapçığını kurcaladım ama bu konuyla ilgili bir bölüm yok.
Soru
Mehmet Çallı
Herkese merhaba arkadaşlar.Aracımda sony sistem var.Daha önceleri telefonuma mesaj geldiği zaman teyp ekranında telefonun çekim gücü ve batarya işaretinin olduğu yerin sol yanında mektup işareti çıkıyordu.Gelen sms si teypten okuyunca o sembol yok oluyordu.Şimdilerde ise mesaj geldiğinde mektup işareti çıkmıyor.Bende okunmamış mesaj varmı anlayamıyorum.Sizlerin aracında durum nasıl acaba? Aracın kitapçığını kurcaladım ama bu konuyla ilgili bir bölüm yok.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 23 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap